Nástupce Defendera- Defender 2015 .
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Nástupce Defendera- Defender 2015 .
Jsem si dodnes myslel, že český návod je k výrobku povinnost. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ano je, nic se nezměnilo výrobek uváděný na český trh, musí mít návod v českém jazyce.MadTom píše:Jsem si dodnes myslel, že český návod je k výrobku povinnost.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Není ten problém s vybíjením baterie přes noc způsobený náhodou inteligentním dobíjením, kdy se baterie dobíjí stále jen na spodní hranici potřebného napětí resp. kapacity.
https://www.auto.cz/nespolehlivost-bate ... rzi-125770
https://www.auto.cz/nespolehlivost-bate ... rzi-125770
Land Rover Discovery 2 Td5
Kdyz jde o baterii, nenasel jste nekdo v menu, ze by to nekde ukazalo napeti akumulatoru?
Jinak vybijeni pri campingu je napikacu, obesel jsem ale tim, ze jedny dvere nezaviram a po par min je to uspale stale...
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk
Jinak vybijeni pri campingu je napikacu, obesel jsem ale tim, ze jedny dvere nezaviram a po par min je to uspale stale...
-
Jestli stačí, aby se auto uspalo, nechat trvale otevřené jedny dveře, tak by možné řešení bylo doplnění vypínače podobného vypínač airbagu u spolujezdce - prostě aby si auto myslelo, že jsou jedny dveře otevřené, i když jsou reálně zavřené, aby třeba v dešti do auta nepršelo. Je to sice Defender, ale předpokládám, že v novém modelu už vestavěnou sprchu vynechali.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
staci ked otvoris vodicove dvere a vacsina aut ide do rezimu "priprav sa k startu"PihrtV píše: 01 zář 2021 08:26 Jinak vybijeni pri campingu je napikacu, obesel jsem ale tim, ze jedny dvere nezaviram a po par min je to uspale stale...
Jo to by mohlo byt reseni celkem v pohode.MadTom píše:Jestli stačí, aby se auto uspalo, nechat trvale otevřené jedny dveře, tak by možné řešení bylo doplnění vypínače podobného vypínač airbagu u spolujezdce - prostě aby si auto myslelo, že jsou jedny dveře otevřené, i když jsou reálně zavřené, aby třeba v dešti do auta nepršelo. Je to sice Defender, ale předpokládám, že v novém modelu už vestavěnou sprchu vynechali.
Skoda ze na toto chytre hlavy nepamatuji a neudelaji to jako soft vec nekam do nastaveni... mohlo by se to chovat i znacne inteligentneji... ale treba prijde "update"

No to jsem taky zkoušel, ale zvlášť když má člověk děti, nebo prší, tak je to nereálný, pořád mi ty dveře někdo zavíral :-D.PihrtV píše: 01 zář 2021 10:42Jo to by mohlo byt reseni celkem v pohode.MadTom píše:Jestli stačí, aby se auto uspalo, nechat trvale otevřené jedny dveře, tak by možné řešení bylo doplnění vypínače podobného vypínač airbagu u spolujezdce - prostě aby si auto myslelo, že jsou jedny dveře otevřené, i když jsou reálně zavřené, aby třeba v dešti do auta nepršelo. Je to sice Defender, ale předpokládám, že v novém modelu už vestavěnou sprchu vynechali.
Skoda ze na toto chytre hlavy nepamatuji a neudelaji to jako soft vec nekam do nastaveni... mohlo by se to chovat i znacne inteligentneji... ale treba prijde "update"
Ale asi by to chtělo nějaký tlačítko na vypnutí celého systému a bylo by.
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
-
Sežeňte schémata a můžeme to vymyslet - pro začátek na vyzkoušení. Pokud se to osvědčí, tak třeba přidat jako funkci do Xlifteru. A rovnou by to bylo s dálkovým ovládáním.
A skusal niekto dotaz na importera? Ake percento novych defenderov kempuje ? 
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
Nebo spíš jako procento se musí po kempování nahodit přes kabely?
Možná k tomu píšou něco v návodu, jako že se to auto takto nesmí nebo nemá používat, a že je to nutné, kvůli ochraně sedmikrásek a mravenců, které potom majitel pošlape, když dojde na ty startovací kabely.

já když jsem v Albionu řekl, že s tím jedu do Albánie, tak jim ztuhl úsměv... prý - k moři? Říkám - ne, do hor :-D.DanoDEF píše: 01 zář 2021 11:38 A skusal niekto dotaz na importera? Ake percento novych defenderov kempuje ?![]()
Jsem si celých 14 dní dělal legraci, že mi zavolá importér s tím, že mi pravděpodobně ukradli auto a odvezli ho do albánie
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
za rok pouzivani jsem ho nedokazal vybit tak abych nenastartoval. hlaseni beru na vedomi a to je vse 
BTW daleko dulezitejsi funkce bude dedelat zevnitr cudlik na 5te dvere, aby se daly otevrit zevnitr. (asi bude stacit napojit na talcitko v klice dveri)

BTW daleko dulezitejsi funkce bude dedelat zevnitr cudlik na 5te dvere, aby se daly otevrit zevnitr. (asi bude stacit napojit na talcitko v klice dveri)
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
-
LOW to je dobrá zpráva, a tuší se alespoň, kolik to z té baterky takto vycucá? Jestli to bude na 2 dne kempování, nebo i na 3 dny? Podle toho se bude dát i odhadnout, jestli baterka přežije v takovém režimu 2 roky, nebo vydrží o něco víc.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
to je pěkné, že budou dělat ještě větší a luxusnější Defendery... kdyby tak začali dělat verze "pracovní" - nějaké ty jednodušší verze...
Live long and prosper.
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Vsak zaklad s vinutyma perama, hloupejsim terrain response a bez zadni spery uz delaji, ne? To uz vic orezat nepujde - tedy ne tak, aby to stale splnovalo vse, co dnes musi, a pritom nepotrebovalo zadny drahy vyvoj (cili aby to mohlo byt i levnejsi).
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
Jako představa toho, že nějak zázračně dostanou 110 cenově pod mega je dle mého názoru zcestná. Když se podívám na základ tak těžko tam něco víc ořežeš. Možná nějaké plasty v kufru, ale pořad tam máš řadový šestiválec s jako rekuperací. Povinné bezpečnostní systémy těžko ořežou.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Pisete jak keby stary def stal niekedy pod milion [emoji57]
LR DEFENDER 110 SW