Wobl píše:eee, sry. Myslim PavlaRikal, ze to tam ma projety na quadbike a bylo to videt. I odjezd byl stylovej, pres nejakou skalku u novy vystavby v Milovicich, kdyz na ceste byly betonovy kvadry, aby tam nikdo nejezdil:)
to je celý on

Moderátor: Miky_CZ
Wobl píše:eee, sry. Myslim PavlaRikal, ze to tam ma projety na quadbike a bylo to videt. I odjezd byl stylovej, pres nejakou skalku u novy vystavby v Milovicich, kdyz na ceste byly betonovy kvadry, aby tam nikdo nejezdil:)
já tam budu... ale ještě nevím přesně kde ani v kolik... nahodím do auta CB CH 16... nebo mi pošli do SZ phona a napíšu ti až budem vyrážet, ale pojedeme lehkou pohodičku, budou semnou kluci s SUV, tak aby si nepoškrábaly plastyGobey píše:Budu v neděli nedaleko Bělé. Nepojedete si někdo na pohodu (Klabusi na pohodu říkám) zajezdit?
H.
Tonny píše: já tam budu... ale ještě nevím přesně kde ani v kolik... nahodím do auta CB CH 16... nebo mi pošli do SZ phona a napíšu ti až budem vyrážet, ale pojedeme lehkou pohodičku, budou semnou kluci s SUV, tak aby si nepoškrábaly plasty
ale minimálně budu nablízku kdyby jsi to někde zakopal
Také bych pojezdil doktore. Zavolejte prosím tel.603894359Gobey píše:Tonny píše: já tam budu... ale ještě nevím přesně kde ani v kolik... nahodím do auta CB CH 16... nebo mi pošli do SZ phona a napíšu ti až budem vyrážet, ale pojedeme lehkou pohodičku, budou semnou kluci s SUV, tak aby si nepoškrábaly plasty
ale minimálně budu nablízku kdyby jsi to někde zakopal
telefon mám v podpisu - 603 440 581, pošli mi prosím číslo, zavolám v neděli, jak si na tom.
H.
Zastav se naGobey píše:Budu v neděli nedaleko Bělé. Nepojedete si někdo na pohodu (Klabusi na pohodu říkám) zajezdit?
H.
V kolik to planujes doktore? Taky bych zajel...Gobey píše:Budu v neděli nedaleko Bělé. Nepojedete si někdo na pohodu (Klabusi na pohodu říkám) zajezdit?
H.
A Pavle tebe taky rad uvidimpajam píše:
Také bych pojezdil doktore. Zavolejte prosím tel.603894359
injaaa píše:V kolik pojedete Pavle? Mozna by se mi povedlo se pridat...
Klidně přijeď odpo. Ježdění určitě bude.injaaa píše:kurňa to nestihnu... dostal bych se tam až tak odpo, ještě když tak zavolám jak jste na tom