PODKARPATSKI MOTACI 8.7-10.7 2011
Moderátor: Miky_CZ
- michi
- tel.: +421 905680509
- auto: listnatý les
- Kontaktovat uživatele:
Re: PODKARPATSKI MOTACI 8.7-10.7 2011
Doplnili sme do 1. príspevku zoznam doporučeného vybavenia pre zdarné plnenie úloh "Podkarpatských Motákov". 

http://www.aloha.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://picasaweb.google.com/michi4x4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://picasaweb.google.com/michi4x4" onclick="window.open(this.href);return false;
... srandisti.michi píše:Doplnili sme do 1. príspevku zoznam doporučeného vybavenia pre zdarné plnenie úloh "Podkarpatských Motákov".

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
hm, neuveríte, ale nemám doma ani jeden obyčajný teplomer. Len tie "na ľudí"
ale mám po starostiach o teplomer, mám "lepšiu a lacnejšiu" zábavku 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pěknej seznam, něco mi to připomělo. Ta akce byla pěší a podobné věci byly součástí povinné výbavy, která se nakonec ukázala jako pouze zátěž. Napsat tam, že si do batohů máme dát 10kilo šutrů, by jim neprošlo.
Na druhou stranu, toto jim taky neprošlo, protože součástí byly i lana, tak jsme po ukončení akce všechny organizátory pověsili do průvanu a to tak že doslova.
Tady lana nejsou v seznamu, ale jsou tam i jiné zábavné věci.
A teď praktická - budu potřebovat buďto spolujezdce nebo řidiče, kterému budu spolujezdce dělat já. Lepší polovička to v důvodu postupující kulatosti nezvládne, takže bude hájit základní tábor. Najde se někdo?

Tady lana nejsou v seznamu, ale jsou tam i jiné zábavné věci.

A teď praktická - budu potřebovat buďto spolujezdce nebo řidiče, kterému budu spolujezdce dělat já. Lepší polovička to v důvodu postupující kulatosti nezvládne, takže bude hájit základní tábor. Najde se někdo?

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pokud řidič nebude muset něco plnit,kromě řízení (navigace je taky mizernáMadTom píše: A teď praktická - budu potřebovat buďto spolujezdce nebo řidiče, kterému budu spolujezdce dělat já. Najde se někdo?![]()
![]()

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
navrhoval som ešte stopadesiat metrové lano, ale neprešlo mi to!MadTom píše:Pěknej seznam, něco mi to připomělo. Ta akce byla pěší a podobné věci byly součástí povinné výbavy, která se nakonec ukázala jako pouze zátěž. Napsat tam, že si do batohů máme dát 10kilo šutrů, by jim neprošlo.Na druhou stranu, toto jim taky neprošlo, protože součástí byly i lana, tak jsme po ukončení akce všechny organizátory pověsili do průvanu a to tak že doslova.
![]()
Tady lana nejsou v seznamu, ale jsou tam i jiné zábavné věci.![]()
A teď praktická - budu potřebovat buďto spolujezdce nebo řidiče, kterému budu spolujezdce dělat já. Lepší polovička to v důvodu postupující kulatosti nezvládne, takže bude hájit základní tábor. Najde se někdo?![]()
![]()

jeep...2x
-
No proč ne, ale je třeba počítat s tím, že čím delší lano, tím víše se dá do průvanu dotyčnej pověsit. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
však sme na to len 4jaMadTom píše:No proč ne, ale je třeba počítat s tím, že čím delší lano, tím víše se dá do průvanu dotyčnej pověsit.

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Včera na nás dvoch úbohých figurantoch(ja a michi) patrik testoval tri druhy klobás na opekačku...verdikt bol jednoznačný...skoro som sa prežral víťaznej klobásy...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
jeep...2x
Sakra to je pěknej gril 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
No gril jo, ale co ta obsluha grilu?
Na druhou stranu, ten soustředěný výraz lecos napovídá. 

Vieš ake je tažke spravne nakladať klobasy na grilMadTom píše:No gril jo, ale co ta obsluha grilu?Na druhou stranu, ten soustředěný výraz lecos napovídá.

Všetko je pripravene - len ludi akosi neni

Zdravím všetkých motákov.
S obrovským zármutkom
musím oznámiť, že sa musím, s čiste rodinných dôvodov, vzdať účasti na zraze "Podkarpatských motákov"
. Rodina (manželka) rozhodla, že 8.7. ideme do Čiech.
Patrik, veľmi ma to mrzí ale vyškrtni ma zoznamu
.
Na druhej strane, ideme k Mladej Baleslavi, čo je len na skok od Bělej po Bezdezem. Snáď sa mi podarí tam s niekým spojíť
a isť si tam pojazdiť
.
Tak, nech vám výjde počasie
.
S obrovským zármutkom

Patrik, veľmi ma to mrzí ale vyškrtni ma zoznamu

Na druhej strane, ideme k Mladej Baleslavi, čo je len na skok od Bělej po Bezdezem. Snáď sa mi podarí tam s niekým spojíť

Tak, nech vám výjde počasie

Tesil som sa na vas, ale buduci weekend mam neodkladne povinnosti a cestujem do Kosic.
Takze si to vsetko uzite a prajem pekne pocasie a hlavne dobru zabavu
Takze si to vsetko uzite a prajem pekne pocasie a hlavne dobru zabavu

Byvalka Land Rover Discovery II HSE, r.v. 2003, 2,5TD automat, General Grabber AT 255/65 R16
Sakre co se to děje s vámi všemi
Jinak pro mě převratný obrat doma - poté co mi lehli shodou náhod všichni případní copiloti různejma nemocema, rozhodla se moje přítelkyně, že asi bude muset přijmout už LR jako součást našeho života, a tím pádem mám s sebou novou navigátorku
tak doufám, že mi ji hned na prvním sraze nevyděsíte nějakými trialovými úkoly - nesnáší boční náklon

Jinak pro mě převratný obrat doma - poté co mi lehli shodou náhod všichni případní copiloti různejma nemocema, rozhodla se moje přítelkyně, že asi bude muset přijmout už LR jako součást našeho života, a tím pádem mám s sebou novou navigátorku

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
no kolko vás príde, tolko vás tu bude.
dnes sme s patrikom urobili posledné kozmetické úpravy na trati...resp bodoch...a podla mojho skromného názoru si budúci víťaz svoje vavríny a ocenenie skutočne zaslúži. Jeden bod sme mali sami problém zodpovedať...a to sme ho vymysleli
...som zvedavý na jeho štatistiku. Další zase umožní prežiť pocit ranenej gazely uprostred svorky hladných hyen...no uvidíme kolko sa vás vráti... Podklady sú nachystané, zajtra idú do tlače... Tak do vymotákovania priatelia zeleného oválu... 

jeep...2x
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
no tak ja mam auto opravdu u peslika tak bohuzel, snad priste:-)
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
To mě bude mít ta moje holka zase ráda - dneska si nějak (nevím jak) vygooglila tohle téma (na fóru v životě nebyla) a hned mi ráno volala, že se mnou nemůže jet, že prý se tam píše něco o schopném mitfárovi a navigátorovi. Tak jsem ji hned ujistil, že to bude takový luční sranda závod a že se nemusí bát....mno to jsem zvědavdiesel píše:no kolko vás príde, tolko vás tu bude.dnes sme s patrikom urobili posledné kozmetické úpravy na trati...resp bodoch...a podla mojho skromného názoru si budúci víťaz svoje vavríny a ocenenie skutočne zaslúži. Jeden bod sme mali sami problém zodpovedať...a to sme ho vymysleli
...som zvedavý na jeho štatistiku. Další zase umožní prežiť pocit ranenej gazely uprostred svorky hladných hyen...no uvidíme kolko sa vás vráti... Podklady sú nachystané, zajtra idú do tlače... Tak do vymotákovania priatelia zeleného oválu...

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
google je mocný čarodej...tiež sa niekedy dohrabem kam nemám...
Ono cesty života sú nevyspytatelné...netreba hádzať flintu do žita...priatelka nemusí mať obavy. Niekedy otvorená mysel nezaťažená skúsenosťami môže mať nečakanú výhodu...

jeep...2x