Moderátor: Safraporte
No takhle narychlo to zase nejdeboboso píše:Jo a jestli chceš jet na výlet,tak přijeď v pátek 4.12.Nebude sice žádný off road,ale třeba se tam potkáš i s Mikym a uvidíš kde sídlíme a co jsme vybudovali,prostě výlet.
Klidně přijeď kdykoli jestli chceš.Do konce roku nebude žádná významná akce.Příští týden jen chceme v OV odhalit novou Discovery 4.moon13 píše:No takhle narychlo to zase nejdeboboso píše:Jo a jestli chceš jet na výlet,tak přijeď v pátek 4.12.Nebude sice žádný off road,ale třeba se tam potkáš i s Mikym a uvidíš kde sídlíme a co jsme vybudovali,prostě výlet.![]()
Já jsem třeba myslel jako do konce roku, dokud ještě můžu, protože pak už to bude trochu složitější.
Jo,klidně zavolej.Miky_CZ píše:wille: taky tam prijedu nak odpoledne, jeste nevim jak bude cely ten patek vypadat, zavolam ti jo?
Pro angličáka to mám docela z ruky, ale dík za pozvání - holt až někde na srazuboboso píše:Miky dík za pochvalu.A zvu ostatní,modelů je dost a když pochybí tak objednáme.
luxusní hostesky?Miky_CZ píše:ja tam nakonec byl sice naskok a s vozikem:-D ale byl a musim rict ze to tam maji pekne, kdo se nedostavil prisel o krasny model landaka a o luxusni hostesky:-D
a taky musim rict ze naprosta spokojenost, to co v AMT neslo (mam problem s tim ze mam v aute 7 sedadel a v tp 5 mist a potrebuju dostat do technicaku 7) tak najednou staci jeden telefonat a veschno jde takze za me mate velke plus:-)
No tak příště neváhej a přijeďwill.26 píše:luxusní hostesky?Miky_CZ píše:ja tam nakonec byl sice naskok a s vozikem:-D ale byl a musim rict ze to tam maji pekne, kdo se nedostavil prisel o krasny model landaka a o luxusni hostesky:-D
a taky musim rict ze naprosta spokojenost, to co v AMT neslo (mam problem s tim ze mam v aute 7 sedadel a v tp 5 mist a potrebuju dostat do technicaku 7) tak najednou staci jeden telefonat a veschno jde takze za me mate velke plus:-)nešlo by ještě jednou repeté?
neco naplanujem s willem, stavi se tu aji honza ikl, tak se nejde nejdem nejspis na strzipetr adamec píše:zdravím free ostrava.hrkám na free asi tři roky .jestli někdy bude nějaký scuk, dejte vědet.jsem z nového jičína.