Rudo, kotouly mi nikdy moc nešly a v autě už vůbec ne. Kdybych to uměl, třeba by mi v garáži nestrašil zatím pořád rozebraný dědek

Moderátor: Miky_CZ
Neklan píše:Je to v tomto vlákně: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =13&t=7316
Rudo, kotouly mi nikdy moc nešly a v autě už vůbec ne. Kdybych to uměl, třeba by mi v garáži nestrašil zatím pořád rozebraný dědek![]()
![]()
.
Já jsem se zamiloval!!!!!!!!!!!!!RudaK píše:Tak toho sem viděl za slávy A.M.T. Moravia na dvoře prodejny a servisu ve Vídeňské ulici .....![]()
p.s. foto TP je důkazem
No Zdeno , měl jsi klikumoon13 píše:Dnes jsem měl tu čest si zavolat svého dvorního odtahovačetakže jsem viděl Defika na vlastní oči.
No a je vážně hezky spravenej, vypadá prostě nádherně, jako novej! LandJirka & Team zaslouží pochvalu
Buď zdráv a ukaž se na nějakém srazu těch tak zvaných pacientůRampa píše:Ahoj lidi.
Jsem vlastníkem D1 3.rokem tak je nejvyšší čas se představit.
Jmenuji se Milan al Rampa.Jsem z Kladna.Určitě se s někým už znám minimálně od vidění,ale pro pořádek.
Mým koníčkem je samozřejmě LR což není třeba psát a mimo jiné parašutismus,potápění,armáda a vše okolo a samozřejmě manželka a tři pesani.2 pitové a jeden kokřík.
Lucc píše:Nějak mi přišlo dobrý si zavzpomínat na sluníčko, travičku a "kopečky"....
Jinak Milane - pěkná smečka a koukam, že je vozíš "volně ložné"....
moon13 píše:Buď zdráv a ukaž se na nějakém srazu těch tak zvaných pacientůRampa píše:Ahoj lidi.
Jsem vlastníkem D1 3.rokem tak je nejvyšší čas se představit.
Jmenuji se Milan al Rampa.Jsem z Kladna.Určitě se s někým už znám minimálně od vidění,ale pro pořádek.
Mým koníčkem je samozřejmě LR což není třeba psát a mimo jiné parašutismus,potápění,armáda a vše okolo a samozřejmě manželka a tři pesani.2 pitové a jeden kokřík.![]()
Zdraví Tě Zdeněk alias moon13
díky za odkazMiky_CZ píše:krestak: parada vypada to ze to mas hezci jak ja:-D