vetsinou kanal 16ramjah píše:hele a je nějaky "pravidlo" že když vidim že ma kolega LR CB tak zapínam třeba jedničku kanal? tuhle na mě maval nějakej borec na dalnici v D2ce se samojdou fora a ukazoval na mikrofon, ale ke spojení nedošlo:/ nechytil sem ho nikde...
Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Lanďáci zdravíte se?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
mám neustále puštěný 10 kanál, abych slyšel dopravní zprávy. Když někoho potkám, tak si řeknem na jaký kanál půjdem, obvykle pak 16.Miky_CZ píše:vetsinou kanal 16ramjah píše:hele a je nějaky "pravidlo" že když vidim že ma kolega LR CB tak zapínam třeba jedničku kanal? tuhle na mě maval nějakej borec na dalnici v D2ce se samojdou fora a ukazoval na mikrofon, ale ke spojení nedošlo:/ nechytil sem ho nikde...
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Tak před půl hodinkou jsme se zdravili v Kynšperku n. Ohří s majitelem stříbrného free. Někdo zdejší?
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Dnes Brno D1 okolo 16:00 hod. stříbrná D3. Tipuju Radek D3. Ještě jednou ahoj 

Dnes odpoledne v blízkosti města Odda v Norsku jsem se zdravil s P38. Čech to asi nebyl, ale jistý si tím nejsem. SPZ jsem už nestihl. Byla to po třech dnech cestování první odpověď na pozdrav. A zdravil i spolujezdec. Takže jsem z toho měl velkou radost
Jinak teda v Norsku moc LR nemají.
Ale budu tu celkem 3 týdny, tak snad ještě něco ulovím

Jinak teda v Norsku moc LR nemají.
Ale budu tu celkem 3 týdny, tak snad ještě něco ulovím

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
NAVI: nejvic LR jsme loni potkali kolem Osla a pak vetsinou na trajektech nebo nekde v kopcich. Rodinu frantiku s malejma deckama na expedicnim defiku dokonce asi sestkrat - nejdriv na lodi do Osla a pak nakonec az na Nordkappu.
Na jihu obcas nekdo zamaval, na severu kazdej offroad. Bylo to prima a tak se na sever urcite jeste nekdy vratime.
Na jihu obcas nekdo zamaval, na severu kazdej offroad. Bylo to prima a tak se na sever urcite jeste nekdy vratime.
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Včera 7.7. Praha Újezd nad lesy okolo 15 h, myslím tmavě zelené Free. Tak jestli to byl člen tak zdravím ještě jednou 

Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Olomouc, tuším předevčírem, výpadovka na Šternberk,připojoval se předemě a až k Epavě jel předemnou bílej free I , na mávání reagoval capart na zadním sedadle. 
Včera jsem neodolal a u Tesca jsem si z celýho parkoviště vybral místečko čumákem naproti mladší kopie svýho auta - stejná barva, stejnej interiér prostě nejhezčí kombinace
, ale D3. Samolepku neměl. Mít ssebou nějakou volnou, tak mu ji tam plácnu. Odjížděl jsem dřív, ale ještě jsem si dával u auta cigárko jestli se majitel náhodou neobjeví. Bohužel byl asi s babou, protože já si stihl v knihkupectví přečíst půl regálu a vypadnout a on byl celou dobu v kšeftě. 

Včera jsem neodolal a u Tesca jsem si z celýho parkoviště vybral místečko čumákem naproti mladší kopie svýho auta - stejná barva, stejnej interiér prostě nejhezčí kombinace

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
dneska kolem 1 hod na D1na Prahu mávání se stříbrným defíkem a za půl hodinky v protisměru černý defík a pak ještě zelený. Zdravím všechny pánové.
H.
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- MILUNAK
- tel.: 777314741
- auto: nevejde se
- Kontaktovat uživatele:
To jsem mohl být i já.......ale já jel s vlekem a jednu mávající diskošku jsem potkal.Tibor píše:Dnes Brno D1 okolo 16:00 hod. stříbrná D3. Tipuju Radek D3. Ještě jednou ahoj
Ex-Free Td4-2005 facelift na 18",Ex- DII Td5-2003 facelift na 20",Ex- Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD 2011,Ex- BMW 530d E61 2006, Ex- RR P38 4.6 HSE 2000, BMW X3 2.0D F25 2012, DIII 2.7 TDV6 HSE-2005,Ex- RR L322 3,6 TDV8 Vogue 2007.
Jestli to byla zelená D2, tak jsem to byl také jáMILUNAK píše:To jsem mohl být i já.......ale já jel s vlekem a jednu mávající diskošku jsem potkal

- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
v piatok som siel smer Ruzomberok z MT zdravili sme sa s tmavou Disco ktora sla opacnym smerom,spz som nestihol zaregistrovat ,moja reakcia bola pomalsia sorry.
a v nedelu som zas videl parkovat pri Ruzomberku v Cutkovskej doline pri restike "u dobreho pastiera" tmavu DII s ZA spz,stal som hned oproti,je to niekdo odtialto z fora?
a v nedelu som zas videl parkovat pri Ruzomberku v Cutkovskej doline pri restike "u dobreho pastiera" tmavu DII s ZA spz,stal som hned oproti,je to niekdo odtialto z fora?
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540
V Sobotu v kúpeloch Lúčka na Liptova som stretol bielu disko,tuším ZA.
Už podruhé jsem potkal v Děčíně bílýho Defa 90 s nápisem Pitbull a nebo Red Bull (teď fakt nevím
) s taflem 1B3..., dnes jsem zkoušel jsem zdravit, když vyjížděla od Tesca, ale jen z břichoplazu. Někdo odsud?

Land Rover Discovery 2 Td5
Někdo místní z Hlavního mesta ?
- Přílohy
-
- lrdefpraha_resize_resize_resize.jpg
- (229.89 KiB) Staženo 737 x
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Zdravim stříbrnou DII po faceliftu odpoledne v Boskovicích u hřbitova směrem do westernu
Zrovna sme zkoušeli vysílačky 

EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
Dnes (středa) na náměstí v Letohradě pěkný šedivý nastrojený dlouhý defík? Někdo místní? 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
včera večer - Praha Řepy: modrá P 38, majitel si všiml, že ho okukuji z japonského bříchoplazu 

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- ramjah
- auto: na čas zas nic..:(
dneska kolem 9 hodiny v Praze na křižovatce mezi Jižní spojkou a Černokosteleckou sem mával na modrého defa a na něju nalepené RRC, podle offroad uprav bych tipoval na někoho odtut:D
Dneska po ránu jsem mával na bílího defa cestou z Mělníka na Slaný
vysel jsem mu na kufru
asi mně nepřehlídnul
Včera večer zdravice s zelenou DI na Mělníku

Včera večer zdravice s zelenou DI na Mělníku

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE