Ukrajina: setkání s prudičem Denisem

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Matador
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukrajina: setkání s prudičem Denisem

#21 Příspěvek od Matador » 23 čer 2010 15:10

zbynek píše:Tak mam pocit, že se to tu trochu zvrhlo v úplně jiné téma :coze: Tady se jedná jen a jen o Denise.
Ukrajina je taková jaká je, kdyby byla evropská tak tam nejezdíme, zaplať pánbůh že zatím můžeme.....
Pro mě je důležité že ostatní tady na foru, budou mít o Denisovi informace, to vlastně byl jediný účel tohoto vlákna.......... :cool .

:yes :mrk :yes
4x4x4 ... vysvetlím na vyžiadanie :-)

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#22 Příspěvek od Jenda » 23 čer 2010 15:33

...dekuji Zbynkovi za uzitecnou radu a souhlasim se Stavrosem a Cyrdou.Jestlize nekomu vyhovuje takto organizovane travit dovolnou s vedomim ze je vse pod patronaci nejakeho lokalniho bose a nedela mu to problem,at soli.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Miloš II » 23 čer 2010 18:48

No byl jsem na takové "placené" akci poprvé.....Měl jsem stejné mapy pro Ozi jako Denis. Cesty, které jsme jeli byli s 95% vyznačené plnou čarou zbytek přerušovanou, cesty slouží jako spojovačky na stahovaní dřeva nebo pro pastevce na svoz čehokoliv, nebo mezi osadama. Bez průvodce bych se jet do Ukrainy nebál ikdyž to má svoje "specifika".
Pro ty co chtějí jet do Ukrainy s průvodcem s jakýchkoliv důvodů je lepší "zaplatit" místnímu než přespolnímu. (Znalost terénu, náhradní díly, policejní servis atd). MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#24 Příspěvek od Jenda » 09 črc 2010 10:58

...ja ti nevim ,byl jsem jak v Rumunsku ,tak i na Ukrajine a nemel nejmensi problem.Jezdim i sam bez ,,mistnich" na balkan a taky v pohode.Asi je to o tom jak se kdo chova a jak si predstavuje dovcu.Ukrajina neni neobydlena zeme a pokud se stratim,nekdo zdejsi me rad navede.Nehlede na to ze ty cesty v horach(pro tezbu apod.) jsou sice horsi ale ne nic likvidacniho(jeli jsme v unoru!!!).No a pokud se neco poroucha a jsem tam s kamosema,tak se veci vyresi taky snadno.Ti co snami byli vedi :wink: .
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od MOPADŽI » 30 črc 2010 15:10

Mě osobně to nevadí. Pro mě důležité, jaká pojede parta, potom mě je jedno, jestli pojedu s placeným průvodcem a nebo pojedeme sami na "blint". Mě jde především o zážitky, pěknou přírodu a partu bezproblémových pacientů.
Před tím, než jsem přišel na toto fórum, jsem jezdil všude a jenom sám (tedy s manželkou :inlove ). U nás na maloměstě jsem podobného magora nenašel :rofl S příchodem sem, se to změnilo a jsem za to rád :makeup
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Odpovědět