Moderátor: Miky_CZ
já, tak doufám že bude dost pivapavelvach píše:No tak pánové, kdo jede???
![]()
![]()
![]()
Luboši co se bude točitLuboš M. píše:Občestvení jsem si tentokrát vzal pod patronát já a Pavel (Vach) a těšte se na zlatavé klobásky (táhnu tam i udírnu) a studené točené pivo![]()
Lubous poudal neco o kozliku... ale plznicka by byla lepsi...PavelU píše:Luboši co se bude točitLuboš M. píše:Občestvení jsem si tentokrát vzal pod patronát já a Pavel (Vach) a těšte se na zlatavé klobásky (táhnu tam i udírnu) a studené točené pivo![]()
Poctis nas navstevou?PavelU píše:To je jedno, jenom prosím ne gambáč...
To kazdopadne!!!PavelU píše:Co kdybych jel náhodou kolem...![]()
![]()
Na druhou stranu je potřeba takovéto aktivity podporovat a navíc to ještě vypadá na pohodovou sešlost.
krtek007 píše:Dovolím si dvě organizační poznámky:
1) Je nám to vážně líto, ale z důvodů zajištění bezpečnosti účastníků akce musíme vyhlásit "stop stav" na přihlašování. Všem, kdo se nestihli přihlásit se tímto omlouvám, ale bohužel nemůžeme jinak.
2)Jelikož jsme zjistili, že akce se zůčastní sestava vesměs dietářů a vyznavačů makrobiotické stravy, rozhodli jsme se sobotní odpoledne zpestřit grilováním prasátka. Tato akce na podporu zdravé výživy bude financována z dobrovolných příspěvků dobrovolně vhozených dobrovolnými přispěvateli do označené krabice.![]()
Pokud jde o aktuality, je to snad pro dnešek vše ... těšíme se na vás![]()
![]()
![]()
![]()
Michal
Jardo, hlavne opatrneMOPADŽI píše:krtek007 píše:Dovolím si dvě organizační poznámky:
1) Je nám to vážně líto, ale z důvodů zajištění bezpečnosti účastníků akce musíme vyhlásit "stop stav" na přihlašování. Všem, kdo se nestihli přihlásit se tímto omlouvám, ale bohužel nemůžeme jinak.
2)Jelikož jsme zjistili, že akce se zůčastní sestava vesměs dietářů a vyznavačů makrobiotické stravy, rozhodli jsme se sobotní odpoledne zpestřit grilováním prasátka. Tato akce na podporu zdravé výživy bude financována z dobrovolných příspěvků dobrovolně vhozených dobrovolnými přispěvateli do označené krabice.![]()
Pokud jde o aktuality, je to snad pro dnešek vše ... těšíme se na vás![]()
![]()
![]()
![]()
Michal![]()
![]()
super ! Odedneška už nejím a jen se těším