Původně jsem se rozhodoval mezi touto generací a P38, která se mi hodně líbí exteriérem - co si budeme namlouvat interiér lehce pokulhává (z mého pohledu!) - ale po přečtení pár témat s problémy si to hodně rozmýšlím...dá se koupit levně, ale bůhví co se skrývá pod kapotou

Tahle generace je zase moc krásná vevnitř - z venčí je to na druhou stranu lehce divoké (zadní pouťová světla apod.) - ale výbava je fakt perfektní/bezkonkurenční. O image ani nemluvím. Do půl milionu se dá koupit auto, co stálo nové kolem 2 mega. Předpokládám že Německa bude kvalita aut trochu někde jinde.
Hodlám kupovat auto pro rodinu a priorita je 4x4, vyšší podvozek, automat a žádná tuctovka

Zajímalo by mě, jak toto dilema vyřešil původní dotazující, protože to vypadá, že máme podobné priority. Může se tedy vyjádřit?
Ještě by mě zajímalo jestli má někdo nějaké zkušenosti odkud koupit - u nás/Německo/Evropa...?
Perfektní je, že je to auto z GB, kde jsou celkem posedlí všelijakými úpravami a vylepšeními, takže i to by se dalo řešit operativně.
PS: ta P38 mi nedá spát