Albánie 2010 - pár fotek - odkaz na cestopis i další fotky
Moderátor: Miky_CZ
Re: Albánie 2010 - pár fotek - odkaz na cestopis i další fotky
no sranda bude určitě větší. Tak to dáme do kupy ?
Ja jsem pro o tom zacit premyslet, ja jsem tam byl tyden na motorce a vylet vysel na 8000KC vcetne 1000KC na whisky pro nalezce meho batohu. Jen bych tam ra zas na motorce a s pritelkyni, tak uvidimeUska píše:no sranda bude určitě větší. Tak to dáme do kupy ?

Přemýšlejte a pak se můžem sejít a pokecat.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Taky mě to láká, prcek už bude větší a rozumné povození a pokoukání se je to co bych chtěl. Ale je to ještě daleko, takže je to hlavně přání.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Tak všechny ty teorie se mi zatím líbí...doufám,že to teda zrealizujeme! Budu se těšit!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Úďa - alias PETR DII
- auto: DII TD5
Ahojky freečkaři i jiní off přátelé,
víte já jsem asi trochu jiného ražení, mám rád partu a i trochu jistoty znalosti prostředí a stoprocentní zajištění případných negativních stavů. Já bych se nevydával sám do těchto končin.
Myslím že LOW určitě s cestoffkou zase plánuje albánii příští léto, a určitě se tam s některými z vás potkáme. my se totiž s HEDUŠ chystáme o hattrick.
Myslím, že u této destinace nestačí připravit cestu, ale je důležité mít alternativu jak trasy, tak časovou - a to se z mapy nedá připravit. Takže já preferuji někoho kdo se tomu věnuje zodpovědně a navíc má násobněnajeté trasy .
Možná to zní jako reklama
, ale já se k tomu takto stavím a myslím, že jsem si ověřil schopnosti organizace LOWa na vlastní kůži, stát se můžou různé věci - jsme ok doma i přes problémy.
Jinak pro FREE to je určitě - co se týká vybavení (vysílačku CB norma, dobré gumy, střešní stan - dá se půjčit, lednici -dá se půjčit, náladu, přípravenost na únavu, připravenost na režim a jiné)
pro představu někde tady jsou cestopisy co jsme psali s Heduš z albánie 2009 a 2010.
Úďa - Petr DII
Free už také máme, ale zatím jako SUV, terénem ho zatím nekřtíme.
víte já jsem asi trochu jiného ražení, mám rád partu a i trochu jistoty znalosti prostředí a stoprocentní zajištění případných negativních stavů. Já bych se nevydával sám do těchto končin.
Myslím že LOW určitě s cestoffkou zase plánuje albánii příští léto, a určitě se tam s některými z vás potkáme. my se totiž s HEDUŠ chystáme o hattrick.
Myslím, že u této destinace nestačí připravit cestu, ale je důležité mít alternativu jak trasy, tak časovou - a to se z mapy nedá připravit. Takže já preferuji někoho kdo se tomu věnuje zodpovědně a navíc má násobněnajeté trasy .
Možná to zní jako reklama

Jinak pro FREE to je určitě - co se týká vybavení (vysílačku CB norma, dobré gumy, střešní stan - dá se půjčit, lednici -dá se půjčit, náladu, přípravenost na únavu, připravenost na režim a jiné)
pro představu někde tady jsou cestopisy co jsme psali s Heduš z albánie 2009 a 2010.
Úďa - Petr DII
Free už také máme, ale zatím jako SUV, terénem ho zatím nekřtíme.
Petr DII - alias Úďa
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pokud vám bude stačit free s navyjákem, vysílačkou a po celkové repasy rád by jsem jel s Váma Z terénu a špatných cest strach nemám , stan snad na střeše už taky bude
tak pokud se nic nev.... tak počítejte se mnou 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Jedte co nejdriv, nez tam bude vsude asfalt a miliony turistu ze vsech koutu evropy. A to nebude dlouho trvat....
Uz jsem tam 2 roky nebyl a bojim se vratit, ze uz to bude jak v cerny hore...
Kdo ma trosku najezdeno, neni treba se bat. Kdo se boji nebo chce jet na jistotu doporucim lowa, ac jsem s nim nikde autem nebyl ale par let ho znam...

Uz jsem tam 2 roky nebyl a bojim se vratit, ze uz to bude jak v cerny hore...

Kdo ma trosku najezdeno, neni treba se bat. Kdo se boji nebo chce jet na jistotu doporucim lowa, ac jsem s nim nikde autem nebyl ale par let ho znam...

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
NO já se tedy určitě nebojím, ale lepší je jet s partou a pobavit se nějak mně tohle začíná trochu chybět , pojedu s dcerkou 5 let
ale ta má pro strach uděláno v Mohelnici křičela táto přidej at to vyjedem 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
My tam byli letos v lete s D3 a s devitimesicni holcickou. s tim asfaltem je to castecne pravda, ale jen pod horama, v horach to je porad jako pred temi dvema lety. Jinak muzu jen doporucit - jak na motorce, tak s autem. Po tom, co zjistite, ze to co vy jezdite se 4x4 jako desnej hardcore za vama projede 10 Albancu nacpanejch v jednom starym Mercedesu, trosku Vam poklesne offroadovy sebevedomi...
Pristi rok bych taky rad jel znovu, uvidime, jak bude cas.

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Rozmejšlím jestli Albánie, Ukrajina nebo Rumunsko. Ale 100% v partě a ideálně pod Lowovým vedením - reference má výborný a fotky z akcí taky. Teda pokud se mi do léta povede nachystat auto který ještě ani nemám a něco se nevy... Bude to první dovča od doby co jsem začal podnikat (2004) tak si ji budu chtít náležitě užít.
Do té doby se chci taky trochu vyjezdit, ať to někde nerozsekám kvůli svojí neschopnosti a nezháním plaťák na cestu domů, nebo ať mě ostatní furt z něčeho netahají - je mi jasný že dřív nebo později bych začal štvát.

Do té doby se chci taky trochu vyjezdit, ať to někde nerozsekám kvůli svojí neschopnosti a nezháním plaťák na cestu domů, nebo ať mě ostatní furt z něčeho netahají - je mi jasný že dřív nebo později bych začal štvát.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Super a Tagrovi hodim na krk chuvicku a ja povalim na masine

Ten cestopis od Heduš jsem četl a je moc pěkný. Co se týká nepohodlí a možných rizik na cestě, už jsem s autem i bez něj taky trošku cestoval a při cestách na hory a při pobytu v nich jsem měl vždy několik možných alternativ. Třeba v Rusku na Kavkaze to byla docela
.
Každopádně z prostého dotazu na možnost jet freelanderem sám se nabalila pěkná skupinka. Je to paráda a těším se. Každou radu a poučení s vděkem přijímám. chtělo by se to sejít (možní zájemci) a probrat to osobně třeba u
nebo
nebo 

Každopádně z prostého dotazu na možnost jet freelanderem sám se nabalila pěkná skupinka. Je to paráda a těším se. Každou radu a poučení s vděkem přijímám. chtělo by se to sejít (možní zájemci) a probrat to osobně třeba u

- tagr
- Kontaktovat uživatele:

Tak to chce najít vhodnou lokalitu dostupnou všem. Já bych taky vzal dceru, s hlídáním problém nemám protože je ji 17 tak se asi přizpůsobíme snáz. Máte někdo nápad kdy a kde ???
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
HM já mohu i do Brna a přespím u Maciho 

No tak to je uplná pohoda.
Udejte datum a souřadnice. Těším se.

Udejte datum a souřadnice. Těším se.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
pojedu ted během 14 dní až budu vědět riózmezí písnu 

Tak to je paráda.
Přidáte se někdo ??

Přidáte se někdo ??
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Napiš Majkro asi by jel taky