Classic meets...
Re: Classic meets...
Ve stejném termínu 27. a 28. 11. – „ Advent na zámku „ od 10 do 17 hodin – vánočně vyzdobený zámek, v renesančním salónku prodej i ukázky adventních věnečků, vánočních dekorací, řezbář s betlémy, horká medovina a koledy.....jsem se dočetl na jejich stránkách
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
- bandit
- auto: rrc 3.5 ,l322
- Kontaktovat uživatele:
Moc rád sa svojim RRC pridám a dufam že už budem mat nové čelné sklo.Moc sa mi zatial nedarí,Karel Slama má síce sklo na predaj ,ale je to premna daleko a casovo náročné a nové,? tak na to čakám už patnáct dní a stále nič.Príde mi to ako rover sám -nikdy nevieš ,ako to bude. A tak velka prosba, može mi niekdo pomoct z dopravov praha olomouc alebo doporučit serioznu firmu. Dik moc
http://www.michaelkern.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jenom ještě taková poznámka, doufám, že víš, že okno na RRC je stejné jako na DI 200tdi. To znamená do rv 93. Třeba ti to pomůže ho někde sehnat blíž. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- bandit
- Kontaktovat uživatele:
Dík ,tak to som nevedel ,ak všetko zlihá možem sa na teba obrátit? A nemaš nahodv sklo vyhrievané,také som tam mal dokial sa tomu ......neotvorila kapota a nerozflakala strechu ,sklo a aj kapotu.Tak parada-stačilo ju len poriadne zaistit.
Takze pristi vikend projedem spolecne s LandJirkem trasu a poladime detaily. Pro lepsi komunikaci na trati jsme poridili do Mirova RRC CB radio. A behem dneska udelali uklid a do tajneho depozita naskladali 4 RRC (3,5 V8,200 TDi a dva bez motoru), ktere vam mozna ukazeme Skoda,ze jsem neporidili nejakou fotku pro nabuzeni atmosfery...jo a ta 200 TDi po skoro rocnim stani na dvorku chytla na prvni otoceni...drzak...zvlast,kdyz se doslo na to,ze jezdila chvili bez vody, o kterou prisla loni v tech krutejch mrazech..vic vam kdyztak priblizi situaci Mirko,protoze to byla jeho prace...
LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
Už se těším, snad mi to klapne, trasu už mám v hlavě, sraz pro Středočechy by mohl být na Shellce před křížením D1 a Pražského okruhu kolem 7 hodiny ranní, následně bychom měli z dálnice sjet a potloukat se údolím Sázavy, pak přesun směr Čáslav, do Železných hor a přes Vysočinu na místo. Snad vyjde počasí.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
V 7 hod na Shellce budu i s Longem. Těším se jak malej kluk, snad nastartuji. Stále mám úspěšnost 50 na 50. Buď chytne na první cuknutí a nebo vytluču baterku.
MKI
MKI
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž budu tam. To já ráno problém se startem nemám, ale přes den mi chytá až napodruhé. Upřímně to vypadá na padání benzínu, protože když nechám trochu dýl tlakovat, tak chytání je lepší. Už se taky těším. ještě se 29x vyspím a hurá na výlet.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny z vás, co jedou z větších dálek a nechtějí se ještě večer hnát zpátky, nebo se třeba chtějí v neděli s lepší polovičkou podívat na advent v zámku, porčův mlýn čí jiné zajímavosti v okolí, nebo prostě jen nechtějí celý večer cucat kofolu, tak je několik možností ubytování:
a) Komu nevadí spacák a karimatka, tomu mohu nabídnout spaní ve vytápěné, momentálně prázdné, garsonce 100 metru od zámku zdarma. Je tam místo pro cca. 6 lidí. Pro nenáročné
b) Kdo upřednostní bezstarostný hotel, tak pro toho je v Lysicích čerstvě rekonstruovaný lidový dům s cenou přespání od 590 Kč vč. snídaně:
http://www.lidovydumlysice.cz/ubytovani.php" onclick="window.open(this.href);return false;
c) další alternativa do 3 km od Lysic je pak ještě vyhlášený designový penzion u tři volů v Býkovicích:
http://www.utrivolu.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezervace hotelu nechávám na vás, kdo chce přespat v garsonce tak se prosím přihlaste zde, ať mám přehled. Případně ještě zkusím zajístit další prostory.
Jak Ottifant již psal, další plánování proběhne přiíští víkend.
Těším se na všechny účastníky,
Mirko
a) Komu nevadí spacák a karimatka, tomu mohu nabídnout spaní ve vytápěné, momentálně prázdné, garsonce 100 metru od zámku zdarma. Je tam místo pro cca. 6 lidí. Pro nenáročné
b) Kdo upřednostní bezstarostný hotel, tak pro toho je v Lysicích čerstvě rekonstruovaný lidový dům s cenou přespání od 590 Kč vč. snídaně:
http://www.lidovydumlysice.cz/ubytovani.php" onclick="window.open(this.href);return false;
c) další alternativa do 3 km od Lysic je pak ještě vyhlášený designový penzion u tři volů v Býkovicích:
http://www.utrivolu.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezervace hotelu nechávám na vás, kdo chce přespat v garsonce tak se prosím přihlaste zde, ať mám přehled. Případně ještě zkusím zajístit další prostory.
Jak Ottifant již psal, další plánování proběhne přiíští víkend.
Těším se na všechny účastníky,
Mirko
znie to velmi lakavo, ale tou dobou budeme asi na pretekoch v Srbsku...skoda
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Mattyfu
- auto: Range Rover L322 M62
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, tak bohužel nepřijedu, o víkedu jsem v práci a nemám jí na koho přehodit, navíc bych jel šlupičkou, páč na rengiiho nemám vůbec čas. Snad po Vánocích bude čas,abych brumlu složil.
Je: Range Rover L322 4,4 M62
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda Martine,
už jsem ti chtěl volat, jak to vypadá u tebe. Tak snad příští rok už dorazíš na Moravu s funkčním Rangem.
Mirko
už jsem ti chtěl volat, jak to vypadá u tebe. Tak snad příští rok už dorazíš na Moravu s funkčním Rangem.
Mirko
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
V neděli jsem byl projet několik lokalit vhodných na greenlane. Bylo krásně....
Doladíme to tuto sobotu. Už se těším.
Doladíme to tuto sobotu. Už se těším.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
- bandit
- Kontaktovat uživatele:
Tiež sa už moc teším a dufam že už budem mat vymenene sklo,konečne tolko klasikov po hromade ,paráda. foták mám už nachystaný ešte to počasie a hurááá.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pocit jsi měl určo super,ale jak to dopadlo .... Je trasa i pro Discovery , aby nezavazela při kolektivním focení RRCLand Jirka píše:V neděli jsem byl projet několik lokalit vhodných na greenlane. Bylo krásně....
Doladíme to tuto sobotu.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
diskosky a ostatni doprovodna vozidla se budou drzet v mirnem odstupu pekne v zadu za kolonou vjezd do obydlenych uzemi maji povolen az po setmeni,coz bude nekdy kolem ctvrte odpoledne
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Ty pojedeš se svým chscénikem kde?Otifant píše:diskosky a ostatni doprovodna vozidla se budou drzet v mirnem odstupu pekne v zadu za kolonou vjezd do obydlenych uzemi maji povolen az po setmeni,coz bude nekdy kolem ctvrte odpoledne
Možná do srazu už budu mít svého rrc.
v plánu je průjezd kolem místa na kde jezdí kluci trénovat s kroskama, tak se tam můžem vyblbnout.
mám namyšlený i nějaký brodík když bude zájem, tak ho začlenim do tratě.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A kdo bude prorážet cestu? Posledně když Jirka organizoval trasu, tak bylo kolem půl metru sněhu. Doufám, že tentokrát to není v plánu. Cestu prorážel naštěstí Ruda a my ostatní jsme se drželi vyjetých kolejí.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
chcenik bude doma. ja budu delat zavoznika.kdyby bylo treba potreba covnot, tak rad ukazu...do predu umi jezdit kazde,ale jak jde o couvani Kdyz bude zajem,sem ochotny delat zavoznika kazdou chvili nekomu jinemu.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Abys nebyl jak Otík s tím naváděním ( aby těm pražákům nějaký sloupek zůstal .... )Otifant píše: Kdyz bude zajem,sem ochotny delat zavoznika kazdou chvili nekomu jinemu.
p.s. sněhu se myslím bát nemusíme i když to zas až takový problém není no a když Disco až nakonec,tak to bude pohoda
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.