ale mam ceske spz na auto s pravy volant - je legalni.
delam pomoc pro hodne cizi prihlaseni anglicky aut... mg/astra/911/renault/land rover/peugoet/toyota neni problem...
Moderátor: Miky_CZ
raven.99 píše:
pokial si dobre pametam, tak disko 1 automat ma elektronicke vstrekovanie, preto ma aj o par kW navyse oproti manualu
Blankczechbook píše:pravy volant karoserie cislo + VIN pred 1996 nema E homologace na stitek.. je dalsi problem - pro dovoz a hlaseni.
Díky za nabídku, ale já nehodlám v čr jezdit s pravým volantem, já to právě překopávám na to, aby to mělo volant na levé straně a bbudu to přihlašovat na český papíry, jako výměnu náhradních dílů.
tady je k tomu vic infofaethor píše:raven.99 píše:
pokial si dobre pametam, tak disko 1 automat ma elektronicke vstrekovanie, preto ma aj o par kW navyse oproti manualu
Ano, jenže existujou dvě verze, jedna automat s elektronickým plynem a se vším tímhle haraburdím, jako je váha vzduchu a tak a ten má 90 kw. Potom je druhej ten má jen těch 83 kw, a ten tyhle věci nemá. Oba tyhle modely mám doma. A udajně právě downgrade z těch 90 na 83 jde udělat.
it looks very goodBlankczechbook píše:videl jsme manual s jini electronic - 1998 asi 300tdi a nemyl alarm ecu spider..
tak asi myl 90kw ale nevim 100%
normalni 300tdi manual myl spider a 83kw
( mam delani sani a bez egr a opravani turba a pumpa.. od JE engineering 132 bhp & 340 Nm (250 Lb.ft) Torque asi :-D )
http://www.jeengineering.co.uk/discover ... gines.html" onclick="window.open(this.href);return false;