Rozdiely RRC do 85 a od 85+
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdiely RRC do 85 a od 85+
Možná bychom mohli udělat fotografické lexikon těch změn: Fotografie zepředu zboku z úhlu 45 stupňů a interiér (palubovka ze zadní sedačky) a vedle napsat co se měnilo.Celou modelovou řadu asi dohromady nedáme, ale přinejmenším od konce 70-tých let by to mohlo klapnout - Samozřejmě by to chtělo hlavně neupravené auta. Pak je tady pěkně seřadit, to by byl unikát 

- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Mirko to super nápad. To by bolo fajn zorganizovať galériu s pekným popisom zmien
.
Minimálne tie palubky bych si rád pozrel pretože som nedokázal nikde vygoogliť takú jakú mám ja a aj bych rád vedel jak je (ak vôbec niak je) riešený priestor pred spolujazdcom pre vozy s klímou v použití s takou palubkou jak mám ja. Neni zmienka o niakych dvierkach. Pritom upravovaná zrejme nebola (maximálne až na výduchy klímy lebo tie sú tam niake také tunené).

Minimálne tie palubky bych si rád pozrel pretože som nedokázal nikde vygoogliť takú jakú mám ja a aj bych rád vedel jak je (ak vôbec niak je) riešený priestor pred spolujazdcom pre vozy s klímou v použití s takou palubkou jak mám ja. Neni zmienka o niakych dvierkach. Pritom upravovaná zrejme nebola (maximálne až na výduchy klímy lebo tie sú tam niake také tunené).
- Macej
Ešte k tým štartérom, nech ich máme zdokumentované
. Nie len štíhlejší ale aj lahší, jednoduchšie montovatelný a úúúplne nádherne točiaci.
A zároveň chcem Teslovy poďakovať za jeho zapožičanie 

Ešte si dovolím doplniť Teslateslo píše:...ten vacsi je LUCAS, ten stihlejsi je BOSCH...

- Macej
Dnes som pri nákupoch objavil ďalší rozdiel. Jedná sa o rozdiel v krížoch kardanov. Mladší ročník má menšie kríže a nedosiahnu v starom kardane šálky kríža po segerky
Som zvedavý kolko takých vecí ešte objavím

Som zvedavý kolko takých vecí ešte objavím