Moderátor: stan
Studentek!!!!!!!Kubrtos píše:No a aby těch nabídek nebylo málo tak jak mám to kopycentrum, tak znám spoustu studentek a v Olomouci je na Filozofické fakultě i obor Španělština ještě s čímsi dohromady (tuším ekonomie), Francouština Ekonomie, chodí mi tu i moc pěkná španělka a z programu Erasmus (výměnný pobyty studentů) sem jezděj chlastat španěláci - a to tak že rádi, protože z Olomouce je prej všude blízko a studenti jsou 1/3 populace města- takže taky není problém někoho domluvit.
Jojo, chvilkama mám krásnou práci.JYRYK píše:Studentek!!!!!!!Kubrtos píše:No a aby těch nabídek nebylo málo tak jak mám to kopycentrum, tak znám spoustu studentek a v Olomouci je na Filozofické fakultě i obor Španělština ještě s čímsi dohromady (tuším ekonomie), Francouština Ekonomie, chodí mi tu i moc pěkná španělka a z programu Erasmus (výměnný pobyty studentů) sem jezděj chlastat španěláci - a to tak že rádi, protože z Olomouce je prej všude blízko a studenti jsou 1/3 populace města- takže taky není problém někoho domluvit.![]()