Nový přírůstek LR 110 HCPU
Re: Nový přírůstek LR 110 HCPU
Zkus to tak i tak a poznášpsmrz píše:...Ještě k technice jízdy: Mám na trase táhlé stoupání lesem, končí zatáčkou a výjezdem na louku. Řadit dole nižší rych. stupěň nebo jet až kam to jde a pak přeřadit dolu. Dik

To budu moc rád, jen nevím jestli to nebude pro tebe zklamání co se týče off roadupajam píše:Zkus to tak i tak a poznášpsmrz píše:...Ještě k technice jízdy: Mám na trase táhlé stoupání lesem, končí zatáčkou a výjezdem na louku. Řadit dole nižší rych. stupěň nebo jet až kam to jde a pak přeřadit dolu. Dik. Ne Petře pokud možno neřaď v kopci a hlavně ne na kluzkém podkladu, ztratíš rychlost i trakci. Asi se přijedu někdy podívat na ty Tvé kopečky s lentilkou.
Taky mi přijde lepší zařadit dole a pak plynule vyjet až nahoru. Prazdný to zvládám jak fík, ale včera jsem s to dřevem nedal. Stále mě překvapuje jaký je to skvělý dělník....
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Jestli to klouže zkus to trochu rychleji (s tím dřevem), Jinak tohoto dělníka taky oceňuji a chválím.
Rád jen tak jezdím po krajině, nepotřebuji nesjízdný terén. Každý den se sice jezdím sice lesem, ale u vás je to zase trochu jiný. Ozvu se.
Rád jen tak jezdím po krajině, nepotřebuji nesjízdný terén. Každý den se sice jezdím sice lesem, ale u vás je to zase trochu jiný. Ozvu se.
-
- tel.: 724107574
- auto: LR 110/300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
jeslti je to jenom rovne nahoru tak se hodne rozjed. jestli tam mas zatacku tak to rychle nedavej. jestli to mas plny dreva tak by jsi se taky mohl v te zatacce hodne divit.pajam píše:Jestli to klouže zkus to trochu rychleji (s tím dřevem), Jinak tohoto dělníka taky oceňuji a chválím.

diky všem ,Hardes píše:jeslti je to jenom rovne nahoru tak se hodne rozjed. jestli tam mas zatacku tak to rychle nedavej. jestli to mas plny dreva tak by jsi se taky mohl v te zatacce hodne divit.pajam píše:Jestli to klouže zkus to trochu rychleji (s tím dřevem), Jinak tohoto dělníka taky oceňuji a chválím.
Rád jen tak jezdím po krajině, nepotřebuji nesjízdný terén. Každý den se sice jezdím sice lesem, ale u vás je to zase trochu jiný. Ozvu se.jezdim kazdy vikend do lesa a vozim to narvany po kulich a jestli je to blato tak rozhodne si tam dej takovou rychlost ktera ti to vyjede cely abys nemusel radit. a pokud muzes a vis ze to s plnym nevyjedes protoze to klouze tak si zarad mezinapravu. a nahore to zase vyrad.
je to nejdřív rovně v pomalu se zvedajícím stoupáni ( jíl, listí , lehce vyjeté koleje) mírná levá, ostrá pravá terén se ještě zvedá ( tráva ) mirná levá a jsem nahoře.
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover