Nový přírůstek LR 110 HCPU

D, TD, TDI, TD5
Zpráva
Autor
psmrz
tel.: 603109678

Re: Nový přírůstek LR 110 HCPU

#21 Příspěvek od psmrz » 21 lis 2011 17:55

Koupim oba nové a vyměním diky za rady
Problem ?
No, Land Rover

pajam
auto: nějaké LR

#22 Příspěvek od pajam » 21 lis 2011 18:05

psmrz píše:...Ještě k technice jízdy: Mám na trase táhlé stoupání lesem, končí zatáčkou a výjezdem na louku. Řadit dole nižší rych. stupěň nebo jet až kam to jde a pak přeřadit dolu. Dik
Zkus to tak i tak a poznáš :wink: . Ne Petře pokud možno neřaď v kopci a hlavně ne na kluzkém podkladu, ztratíš rychlost i trakci. Asi se přijedu někdy podívat na ty Tvé kopečky s lentilkou.

psmrz

#23 Příspěvek od psmrz » 21 lis 2011 18:21

pajam píše:
psmrz píše:...Ještě k technice jízdy: Mám na trase táhlé stoupání lesem, končí zatáčkou a výjezdem na louku. Řadit dole nižší rych. stupěň nebo jet až kam to jde a pak přeřadit dolu. Dik
Zkus to tak i tak a poznáš :wink: . Ne Petře pokud možno neřaď v kopci a hlavně ne na kluzkém podkladu, ztratíš rychlost i trakci. Asi se přijedu někdy podívat na ty Tvé kopečky s lentilkou.
To budu moc rád, jen nevím jestli to nebude pro tebe zklamání co se týče off roadu

Taky mi přijde lepší zařadit dole a pak plynule vyjet až nahoru. Prazdný to zvládám jak fík, ale včera jsem s to dřevem nedal. Stále mě překvapuje jaký je to skvělý dělník....
Problem ?
No, Land Rover

pajam
auto: nějaké LR

#24 Příspěvek od pajam » 21 lis 2011 18:54

Jestli to klouže zkus to trochu rychleji (s tím dřevem), Jinak tohoto dělníka taky oceňuji a chválím.

Rád jen tak jezdím po krajině, nepotřebuji nesjízdný terén. Každý den se sice jezdím sice lesem, ale u vás je to zase trochu jiný. Ozvu se.

Hardes
tel.: 724107574
auto: LR 110/300Tdi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hardes » 21 lis 2011 19:22

pajam píše:Jestli to klouže zkus to trochu rychleji (s tím dřevem), Jinak tohoto dělníka taky oceňuji a chválím.

Rád jen tak jezdím po krajině, nepotřebuji nesjízdný terén. Každý den se sice jezdím sice lesem, ale u vás je to zase trochu jiný. Ozvu se.
jeslti je to jenom rovne nahoru tak se hodne rozjed. jestli tam mas zatacku tak to rychle nedavej. jestli to mas plny dreva tak by jsi se taky mohl v te zatacce hodne divit. :-) jezdim kazdy vikend do lesa a vozim to narvany po kulich a jestli je to blato tak rozhodne si tam dej takovou rychlost ktera ti to vyjede cely abys nemusel radit. a pokud muzes a vis ze to s plnym nevyjedes protoze to klouze tak si zarad mezinapravu. a nahore to zase vyrad.

psmrz

#26 Příspěvek od psmrz » 21 lis 2011 19:37

Hardes píše:
pajam píše:Jestli to klouže zkus to trochu rychleji (s tím dřevem), Jinak tohoto dělníka taky oceňuji a chválím.

jeslti je to jenom rovne nahoru tak se hodne rozjed. jestli tam mas zatacku tak to rychle nedavej. jestli to mas plny dreva tak by jsi se taky mohl v te zatacce hodne divit. :-) jezdim kazdy vikend do lesa a vozim to narvany po kulich a jestli je to blato tak rozhodne si tam dej takovou rychlost ktera ti to vyjede cely abys nemusel radit. a pokud muzes a vis ze to s plnym nevyjedes protoze to klouze tak si zarad mezinapravu. a nahore to zase vyrad.
diky všem ,

je to nejdřív rovně v pomalu se zvedajícím stoupáni ( jíl, listí , lehce vyjeté koleje) mírná levá, ostrá pravá terén se ještě zvedá ( tráva ) mirná levá a jsem nahoře.
Problem ?
No, Land Rover

Odpovědět