zablokovali?? Já tě na tom FB našel.....Miky_CZ píše:ja uz ne, mi fb zablokovali a zjistil sem ze to stejne nepotrebuju
Kolik je nás tu na Facebooku????
Moderátor: Miky_CZ
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Re: Kolik je nás tu na Facebooku????
EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
problém mnohých je, že chcú byť cool. Možno by bolo namieste byť jednoducho sám sebou.Diglobe píše:... Určitě jednou přijde doba, kdy bude cool tam nebýt. Tak možná jsem už trochu napřed
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 00421908513037
- auto: Defender 90 300Tdi
visby píše:vidite to moc cierne, facebook je super lebo ma siroky zaber ludi z okolia a ludia si preto pravidelne kontroluju spravy/informacie. nie je momentalne lepsie komunikacne medium...
ked clovek organizuje nejaky zajazd pre 120 ludi, tak je facebook super pomocka, moze oslovit vsetkych naraz, drzat informacie up to date (co s mailom nejde/ide len tazko a s mobilom uz vobec nie). taktiez organizovat akciu pre sirsi okruh ludi je lahsie na facebooku ako na nejakom fore, kde nechodi kazdy/kazdy to nesleduje/nesleduje sa to pravidelne.
myslim,ze toto je tu najrozumnejsi nazor na facebook a je zbytocne nico take krytizovat,aj ked to ma svoje nevyhody a zle stranky (ako vsetko). pisete tu o nevyhodach o ktorych viete...

Naposledy upravil(a) Gusto dne 22 čer 2011 10:57, celkem upraveno 2 x.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Tos' mi vzal z úst... A to je právě ono. Já si myslím, že dost lidí tam je jen proto, že tam jsou všichni... A právě ten "pokrok" v komunikaci mne maličko děsíAcon píše:problém mnohých je, že chcú byť cool. Možno by bolo namieste byť jednoducho sám sebou.Diglobe píše:... Určitě jednou přijde doba, kdy bude cool tam nebýt. Tak možná jsem už trochu napřed

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
prave to je vyhoda facebooku!Tim píše:Já si myslím, že dost lidí tam je jen proto, že tam jsou všichni... A právě ten "pokrok" v komunikaci mne maličko děsí![]()
a desenie? aby si nebol prekvapeny, co dokazu o tebe profici vykopat len z volne dostupnych stranok a for aj bez fb;-)
- Tim
Já to špatně napsal... Myslel jsem to tak, že tam jsou jen proto, aby nebyli "out", prostě chtějí někam patřit.visby píše:prave to je vyhoda facebooku!Tim píše:Já si myslím, že dost lidí tam je jen proto, že tam jsou všichni... A právě ten "pokrok" v komunikaci mne maličko děsí![]()
a desenie? aby si nebol prekvapeny, co dokazu o tebe profici vykopat len z volne dostupnych stranok a for aj bez fb;-)
To co mne děsí je, že já, když byl malý, chodil jsem si hrát s klukama. Dnes to vidím na mé malé sestře, ta nevytáhne paty z domu, protože jsou všichni na FB. A to myslím není dobře...
- KubaVondal
I já dřív chodíval ven když sme byli malí a to sem ještě docela mladej, ale myslim že facebook nezpůsobil to že sou všichni ted zalezlí doma. On to je "okořenil" protože před FB už tady dost takovejch stránek kde se lidi zdržovali víc než na hřištu či v hospodě.. Ale to tak je a asi bude, prostě děcka co vyrůstaj maj počítač a internet a nikdo jim v tom nezabrání..Já to špatně napsal... Myslel jsem to tak, že tam jsou jen proto, aby nebyli "out", prostě chtějí někam patřit.
To co mne děsí je, že já, když byl malý, chodil jsem si hrát s klukama. Dnes to vidím na mé malé sestře, ta nevytáhne paty z domu, protože jsou všichni na FB. A to myslím není dobře...

EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
to ale nie je vec facebooku, ani internetu. keby si zakazal internety, budu sediet pred telkou. rovnako ako ich rodicia...Tim píše:Já to špatně napsal... Myslel jsem to tak, že tam jsou jen proto, aby nebyli "out", prostě chtějí někam patřit.

- KubaVondal
Já měl štěstí, že toto všechno ještě nebylo.. Když sem vyrůstal, teprva začínali mobily.. To sme ještě nebyli lenošní, tedka sou lenošní a jak řikaš, kdyby nebyl počítač, budou sedět u telky... Kdyby ale nebyli počítače.. není ani fórumvisby píše:to ale nie je vec facebooku, ani internetu. keby si zakazal internety, budu sediet pred telkou. rovnako ako ich rodicia...Tim píše:Já to špatně napsal... Myslel jsem to tak, že tam jsou jen proto, aby nebyli "out", prostě chtějí někam patřit.

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Ano, ale ja se tam nedostanu, nebot tam nemam prave jmeno a prijmeni.KubaVondal píše:zablokovali?? Já tě na tom FB našel.....Miky_CZ píše:ja uz ne, mi fb zablokovali a zjistil sem ze to stejne nepotrebuju
to se mi tam davat nechce a zjistil sem ze se bez toho obejdu i kdyz mi vadi ze se tam treba resi veci ohledne skoly, mame tam skupinu
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Michal M.
- tel.: +420723918888
- auto: Defender 90 200 Tdi
http://www.facebook.com/michal.makovsky" onclick="window.open(this.href);return false; 

nevím co to je facebook, ale beztak to bude nějaká prasárna když se tady o tom tak horečně debatuje.
já znám ze svého mládí jen fuckbook což byla učebnice Ruského jazyka.

já znám ze svého mládí jen fuckbook což byla učebnice Ruského jazyka.

- Acon
Tak ja som ročník 64". Ja som vyrastal ná lúkach a pásol som husi. Ako stredoškolák som si zarábal ako pastier kráv. TV nemalo zmysel pozerať, pretože nebolo na čo a ešte bola aj čiernobiela. Takže som trávil podstatnú časť dňa, kedy som nespal, vonku s kamošmi. Moja dcéra je vysokoškoláčka, fasbook je samozrejme súčasť jej života, no len keď neštuduje,alebo nepracuje. Chvalabohu si život užíva hlavne reálne a nie virtuálne. Má rada prírodu, hubárčenie, rybárčenie... Bola k tomu vedená. Väčšinu volného času sme trávili v prírode na chatách, horárňach... Čo bude, keď vyrastie môj 4r. syn neriešim. Zatial mu je najlepšie so mnou na chalupe a miluje dlhé vychádzky po prírode. Trochu naivne verím, že je na mne, čo z neho vyrastie.KubaVondal píše: Já měl štěstí, že toto všechno ještě nebylo.. Když sem vyrůstal, teprva začínali mobily.. To sme ještě nebyli lenošní, tedka sou lenošní a jak řikaš, kdyby nebyl počítač, budou sedět u telky... Kdyby ale nebyli počítače.. není ani fórum![]()
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Tim
No já jsem ročník 89 a život jsem doteď měl dost podobný. Doma mám téměř zoologickou, jsem lesák, myslivec, vášnivý rybář... Mne vlastně na FB ani nezbývá časAcon píše:Tak ja som ročník 64". Ja som vyrastal ná lúkach a pásol som husi. Ako stredoškolák som si zarábal ako pastier kráv. TV nemalo zmysel pozerať, pretože nebolo na čo a ešte bola aj čiernobiela. Takže som trávil podstatnú časť dňa, kedy som nespal, vonku s kamošmi. Moja dcéra je vysokoškoláčka, fasbook je samozrejme súčasť jej života, no len keď neštuduje,alebo nepracuje. Chvalabohu si život užíva hlavne reálne a nie virtuálne. Má rada prírodu, hubárčenie, rybárčenie... Bola k tomu vedená. Väčšinu volného času sme trávili v prírode na chatách, horárňach... Čo bude, keď vyrastie môj 4r. syn neriešim. Zatial mu je najlepšie so mnou na chalupe a miluje dlhé vychádzky po prírode. Trochu naivne verím, že je na mne, čo z neho vyrastie.KubaVondal píše: Já měl štěstí, že toto všechno ještě nebylo.. Když sem vyrůstal, teprva začínali mobily.. To sme ještě nebyli lenošní, tedka sou lenošní a jak řikaš, kdyby nebyl počíta�, budou sedět u telky... Kdyby ale nebyli počítače.. není ani fórum![]()

- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Me FB umoznil najit a spojit se s rodinou v zahranici, bez toho bych je uz asi nikdy "nevidel". A co se tyka soukromi, o to jsme prisli v momente, kdy pouzivame mobil a internet. Takze asi tak
Me osobne taky pekne s...re, ze dnesni mobily s Androidem jsou vazany pouze na Gogle (musis mit ucet, email, kalendar a tam psat, kdy jdes s kym na obed nebo rande... aby jsi tomohl synchroizivat na mobil), a proto mam take zatim mobil s Win. Mobile, ale bohuzel toto nas ceka a nemine - cloud computing, za chvili uz nebudou ani hard disky, vse bude u nekoho na serveru ba inetu.. a ja zazi jeste taky dobu bez PC, jak tu zazeo v TV nebylo na co koukat, takze jsem vyrustal venku, ale to je doba a "pokrok", a ten se nezastavi.
2Tim - rocnik 89 - to jsi mladik a nezazil jsi jeste "stare" casy

Free Td4 2004 HSE automat
- Tim
[/quote]
Čerstvých 22let
Ale v dnešní době to asi není moc výhoda. Každopádně to, že člověk v mém věku nemá FB je pro mé vrstevníky k nepochopení, řekl bych až neodpustitelné
To bych radši ty "staré" časy...

Čerstvých 22let

face book je a bude pre mna navzdy tabu
matooo

- Acon
Nie je rybárka v tom zmysle, že by aktívne chodila na ryby. No so mnou, vždy keď sme boli niekde na dovolenke, alebo víkende pri vode, tak ju to bavilo. A zostalo jej to dodnes, len chýbajú príležitosti. Ja nie som ochotný podstúpiť tie buzerácie s vybavením celoSK lístku a potom ešte lokálne povolenia, tak som sa na to vyprdol. A keďže je pytliactvo už trestný čin, tak neriskujem černotu aj keď ja som ten rybár, čo aj tak všetko pustí späť. Okrem pstruha a šťuky.Tim píše:..... No ale jestli máš dceru rybářku, tak mne s ní seznam, to se jen tak nevidí![]()
Dokazuje to i fakt, že jsem teď zjistil že slovo "rybářka" nezná ani T9 v mobilu. Rybář napíše ale rybářka ani boha
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000085123528" onclick="window.open(this.href);return false;
keby nahodou
keby nahodou

Já se také přiznám je to dobré si popsat se známíma které zas tak často nevídáme.
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/MIRAROCKY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/MIRAROCKY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kamaradiii.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008