Říkal to Ivan, ale neříkej mu, že jsem to prásknulSláma Karel píše:Nevím co znamená Prej a kdo to říkal (zřejmě tam nebyl), ale já jsem jezdil celou sobotu až do úplného konce závodu i auta![]()
Ale každopádně to stálo za to.![]()
K

Moderátor: Miky_CZ
Říkal to Ivan, ale neříkej mu, že jsem to prásknulSláma Karel píše:Nevím co znamená Prej a kdo to říkal (zřejmě tam nebyl), ale já jsem jezdil celou sobotu až do úplného konce závodu i auta![]()
K
Paradni akce ! Kdybych neslibil pred uz rokem ucast na dalsich narozkach kamose, je bych taky.....se podivatSláma Karel píše:Nevím co znamená Prej a kdo to říkal (zřejmě tam nebyl), ale já jsem jezdil celou sobotu až do úplného konce závodu i auta![]()
K
Jo jo, Senkerici to jsou draci !ondra44 píše:Ja musim jenom napsat jen to že po delši době sme si z bratrem opravdu za závodily.A to že sme skončily na čtvrtém místě a to pouze jen o dvě razítka za prvnim, nás oba velice těši a na motivovalo k dalši navštěvě polska.Táta z Honzou měli smůlu kterou si bohužel vybrali v noční etapě kdy udělali zadni poloosu a vyčesali satelity v uzávěrce.A myslim si zě i Tomáš s Martou měli nakročeno kvelkému úspěchu i sprasklim přednim kloubkem (jak jinak) .Ale bohužel jim nepřálo štěsti.Jinak mě překvapila velka propracovanost etap jak noční (asi 30km) tak deni (72km).Muselo to dát určitě hodně práce to připravit.Bohužel čeština s polštinou jsou jen podobné jazyky a tak podomluvě s organizátorem bylo jasné že prolog je nepoviný.Bohužel pro nás protože by sme dvě razídka hravě dohnaly.Ale jak říka bratr nenaděláš nic.Ondra
Jak se povedlo to co je vidět ve 2:46 a vůbec Karel říkal, že se něják rozepíše o těch extrémních škodách...Tonny píše:Karel měl za oknem celé dva dny kameru a nahrála opravdu hodně giga dat, ale po drobném prostřihu jsem z těch cca 16ti hodin udělal pár minut videa
Tak doufám že se bude líbit...
http://www.youtube.com/watch?v=OsiRR3lpZXc
měl tam ještě pár jiných "kolizí" s hromadou hlíny a mimo jiné urazil chladič automatický převodovky, takže tohle je asi foto z opravy...masar píše:Jak se povedlo to co je vidět ve 2:46 a vůbec Karel říkal, že se něják rozepíše o těch extrémních škodách...Tonny píše:Karel měl za oknem celé dva dny kameru a nahrála opravdu hodně giga dat, ale po drobném prostřihu jsem z těch cca 16ti hodin udělal pár minut videa
http://www.youtube.com/watch?v=OsiRR3lpZXcJinak video je pecka
![]()
Nějak jsem si nevšimnul, to jsou zaběry z tanku ?Tonny píše:Karel měl za oknem celé dva dny kameru a nahrála opravdu hodně giga dat, ale po drobném prostřihu jsem z těch cca 16ti hodin udělal pár minut videa
http://www.youtube.com/watch?v=OsiRR3lpZXc
kluci sem rád že se líbí..Sláma Karel píše:Dost dobrý Tonny.![]()
K
... to si trosku pleties. Mamutka je Diskoska toto je Mamutatko.Acon píše:Ale mamutku asi stačí vystriekať wapkou...
... hlavne nech technika vydrzi.eliott píše:Tak dnes se jede další závod, tak doufám, že naši budou bodovat
... ak mu vydrzia klby a poloosi teda ak ide na svojej Disko turisticku kategoriu. Mozno robiHanys_a_Kaca píše:Drzime palce, v tydnu jsem potkal Kance jak zbroji, tak snad pujde vsechno dobre.