Musím počka až kámoš z dílny vykope jedno nabouraný Micubiši aby jsme mohli vyhodit motor a vymontovat kliku. Stejně teď nemám dostatečný cash flow, takže pár týdnů postojím...

Podle toho jak to zatím vypadá to vidím na to čerpadlo.

Moderátor: Miky_CZ
jj, doporučujem skonrolovať, robil som to na svojom tiež asi pred mesiacom v rámci výmeny oleja, práca asi na cca 30 min.MadTom píše:Vanu dolů a zkontrolovat čerpadlo. Co jsem kde četl, tak když už se rozsvítila kontrolka mazání, tak byl stejně motor v háji a s ním i turbo.
Problém je ve šroubu so drží řetězové kolo, kterým je čerpadlo poháněné - tak nějak tam občas zapoměli dát závitovej tmel, šroub se uvolnil a pak to málo mazalo.
Tady je popis opravy:
http://www.discovery2.co.uk/Oil_pump_bolt.html
...eliott píše:nicméně jsem viděl mnohem víc TD5ek zadřených na klice
Pěkná duhovkaDanoDEF píše:...eliott píše:nicméně jsem viděl mnohem víc TD5ek zadřených na klice
... dnes by mal vrcateliott píše:Pěkná duhovka
... a vrčíííDanoDEF píše:... dnes by mal vrcat
Na co by Ti byla TD 5ka????petriiik píše:ja taky
Ty si rozšíril vozový park? alebo mi niečo ušlo?DanoDEF píše:... a vrčíííDanoDEF píše:... dnes by mal vrcat
Mám jedno turbo co jsem preventivně demontil před Afrikou tak ti ho klidně věnuji..trochu pouští olej jinak ok...MIloš IIKubrtos píše:Čekám až bude volná dílna - a šetřím.A užívám si to že si můžu kdykoli dát pivo.
![]()