Classic meets...2
Re: Classic meets...2
Zdravím všechny klasiky - vloni jsem to zasklil, ale letos bych se rád přidal se svým bílým klasikem RR4d 3,5 V8.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Uvítáme každého účastníka a zvlášť RRC. Už se nám rýsuje pěkná účast, bylo by opravdu hezké trumfnout ještě loňský počet 15ks RRC.
Prezenčka pro přehled
Z forumu se hlásí:
teslo
Neklan
krestak
Maxsel
MIRAS
Míšák
Macej
Wolfee
defikr
a Dočkář - snad tu přestavbu stihneš
Dorazit by měl i Erik a snad bandit
Vypadá to, že kolona z Budějovic opět nejede
Mimo forum mi to včera potvrdil opět Alex s jeho třemi Lordy, Ivan a jeho 3,9 karbec, a Bedřich se stříbrným ročníkem 85, takže pokud spojídzním mého tak by v ideálním případě už dorazilo 18 RRC
A připomínám že v sekci bazar jsou aspoň 4 Range na prodej, kteří by se taky rádi zúčastnili srazu
Prezenčka pro přehled
Z forumu se hlásí:
teslo
Neklan
krestak
Maxsel
MIRAS
Míšák
Macej
Wolfee
defikr
a Dočkář - snad tu přestavbu stihneš
Dorazit by měl i Erik a snad bandit
Vypadá to, že kolona z Budějovic opět nejede

Mimo forum mi to včera potvrdil opět Alex s jeho třemi Lordy, Ivan a jeho 3,9 karbec, a Bedřich se stříbrným ročníkem 85, takže pokud spojídzním mého tak by v ideálním případě už dorazilo 18 RRC

A připomínám že v sekci bazar jsou aspoň 4 Range na prodej, kteří by se taky rádi zúčastnili srazu

Taky přijedu,rád vás všechny poznám,Zdenek
- Dočkař
- tel.: 721074200
- auto: RRC 300tdi
Jedu určitě. Ale je možný, že pojedu pangejtama. Furt jezdim na špatný straně a ňák se do toho ne a ne pustit
A sem s krátkym 

Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej http://www.beleza.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; odtahy http://www.odtahofka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; telefon moc neberu.: 721 074 200
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej http://www.beleza.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; odtahy http://www.odtahofka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; telefon moc neberu.: 721 074 200
- Mattyfu
- auto: Range Rover L322 M62
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokuď mi vše půjde tenhle víkend od ruky a v práci dostanu na 26. volno tak bych rád přijel. Viděl bych to na cestu mimo dálnici, když by renč nejel, tak bych se dovolil přiblížit břichoplazkou a požádat o spolujízdu.
Je: Range Rover L322 4,4 M62
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Já se hlásím. Zatím ještě s Discem 

Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobrá věc se podařila a já vrčím, zítra jdu dělat brzdy a testovací jízdu,ale renči věřím, takže už jen ta práce a Mirko si může připsat dalšího classica.Mattyfu píše:Tak pokuď mi vše půjde tenhle víkend od ruky a v práci dostanu na 26. volno tak bych rád přijel. Viděl bych to na cestu mimo dálnici, když by renč nejel, tak bych se dovolil přiblížit břichoplazkou a požádat o spolujízdu.

- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
tak na 75% bych taky prijel jen nevim jestli muzu kdyz nemam 100% RRC?
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
AhojNeklan píše:Kdyby bylo počasí jako loni, bylo by to super. Pro zájemce z Prahy a okolí, pojedu po stejné trase jako posledně, tak kdybyste se chtěli přidat.
Kudy plánuješ cestu?? Kde a v kolik by se šlo přidat?? Vyrážíš z Prahy?? Rád bych se přidal k pohodové jízdě po okrskách.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
@ skritekcrx: Určitě jsi vítaný i s Discovery střechou, jsem zvědavý jak to vypadá na živo. Celkem tedy počítám s Philem Watsonem už 22 Rangů Classiců, i když nad mým visím velký otazník a Mattyfu mi dnes taky volal nemilou zprávu, shání blatník v Caspian Blue po malé nehodě.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož už to není ani měsíc do srazu, tak bych chtěl napsat několik věcí k organizaci
Vyjížďka
Co se týká trasy, tak letos zařadíme do programu i pískový lom v sousední vesnici, tudíž bude postaráno o trochu offroad action. Projížďku samotnou naplánuju snad o tomto víkendu, kdy teda v nejhorším budu muset vytáhnout na projetí tratě Jeepa.
Večerní posezení
Jelikož hospoda už v termín Classic Meets měla objednanou akci v prostorách samotné restaurace, tak jsme přesunuli večerní posezení do nově vznikajícího salónku, který je ještě trochu provizorní, ale věřím že to bude do termínu v pohodě. Když tak poprosím o shovívavost s případnými nedodělky.
Video
Ivoš už mě letos předem upozornil, že bude chtít výrazněji navýšit kvalitu a cenu videa. Takže předběžně sonduju zájem, jestli ho mám vůbec zvát při ceně cca. 200 Kč za jedno video.
Vstupné
...opět nebudu vybírat, ale nebráním se samozřejmě dobrovolným příspěvkům, nachystám kasičku
Přespání
Opravdu nikdo nemá zájem přenocovat v blízkosti restaurace? Jsem schopný nachystat několik lůžek asi 300 metrů od místa večerního posezení, takže se prosím hlaste, ať pak nemusíte odjet brzy proti vaši vůli
Těším se už velmi na vás a doufám, že se to opět povede (a držte mi prosím palce, ať rozjedu čerňocha do té doby)
Mirko
Vyjížďka
Co se týká trasy, tak letos zařadíme do programu i pískový lom v sousední vesnici, tudíž bude postaráno o trochu offroad action. Projížďku samotnou naplánuju snad o tomto víkendu, kdy teda v nejhorším budu muset vytáhnout na projetí tratě Jeepa.
Večerní posezení
Jelikož hospoda už v termín Classic Meets měla objednanou akci v prostorách samotné restaurace, tak jsme přesunuli večerní posezení do nově vznikajícího salónku, který je ještě trochu provizorní, ale věřím že to bude do termínu v pohodě. Když tak poprosím o shovívavost s případnými nedodělky.
Video
Ivoš už mě letos předem upozornil, že bude chtít výrazněji navýšit kvalitu a cenu videa. Takže předběžně sonduju zájem, jestli ho mám vůbec zvát při ceně cca. 200 Kč za jedno video.
Vstupné
...opět nebudu vybírat, ale nebráním se samozřejmě dobrovolným příspěvkům, nachystám kasičku

Přespání
Opravdu nikdo nemá zájem přenocovat v blízkosti restaurace? Jsem schopný nachystat několik lůžek asi 300 metrů od místa večerního posezení, takže se prosím hlaste, ať pak nemusíte odjet brzy proti vaši vůli

Těším se už velmi na vás a doufám, že se to opět povede (a držte mi prosím palce, ať rozjedu čerňocha do té doby)
Mirko
Ahoj Mirko ,palce držím a o video zájem mám.Podle mne by nebylo špatné si ten poplatek vybrat na místě a pak už je poslat cd.
Už se moc těšíme.
Už se moc těšíme.
http://www.kamaradiii.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008
RRC 3,9 V8 ,33x12,5x15, jemně zvýšen ,nezávisle vytápěn,tel +420 603 747 008
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Se těším jako vloni, i video bych chtěl, akorát nevím jestli nás pustíte na trať, nebo někdo sveze, dva dospělí a dvě děti v sedačkách se má kam vlezou. A loňské video bylo super, takže letos jenom pokračovat. S penězma na místě souhlasím, ale je to celé na organizátorovi.
Co nevím je, jestli vůbec dorazíme, protože hrozí, že už konečně doděláme opravy bytu a budeme se stěhovat.
Co nevím je, jestli vůbec dorazíme, protože hrozí, že už konečně doděláme opravy bytu a budeme se stěhovat.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Pár dnů jsem nebyl na foru a koukám, že jsi mezi tím trochu boural. Jinak ještě jsem neplánoval čas výjezdu, ale předpokládám, že by to bylo cca jako loni, uvidíme podle počasí, které může mít vliv i na vlastní trasu. Loni jsme se sešli někde u Říčan a jeli na Kutnou Horu, Čáslav, kde jsme odbočili z hlavní a projeli Železné Hory přes Sečskou přehradu do Hlinska a dále na Svratku a Sněžné přes Žďárské Vrchy.Mattyfu píše:AhojNeklan píše:Kdyby bylo počasí jako loni, bylo by to super. Pro zájemce z Prahy a okolí, pojedu po stejné trase jako posledně, tak kdybyste se chtěli přidat.
Kudy plánuješ cestu?? Kde a v kolik by se šlo přidat?? Vyrážíš z Prahy?? Rád bych se přidal k pohodové jízdě po okrskách.
Video si objednávám a cenu respektuji.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
Neklane se mnou počítej. Možná ještě vezmeme jedu Disco.
Co Alap? Ale, halo je Classic meets.
Mirko, s cenou videa nemám žádný problém, protože z toho loňského stále žiji.
Taky zvažuji že přečkáme noc, ať si můžeme dát do trumpety. Asi 3 lidi, ale ještě to není 100%.
Já už se tak tešim. M
Co Alap? Ale, halo je Classic meets.
Mirko, s cenou videa nemám žádný problém, protože z toho loňského stále žiji.
Taky zvažuji že přečkáme noc, ať si můžeme dát do trumpety. Asi 3 lidi, ale ještě to není 100%.
Já už se tak tešim. M
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Zdar lidi a přiznávám, že netuším jak na tom letos budu. RRC mám nemocného a nevím jestli se mi povede ho dát dokupy. Pokud ano a vše půjde dobře tak bych vyjel taky samozřejmě. Ale zatím je to na vážkách.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
Kudy plánuješ cestu?? Kde a v kolik by se šlo přidat?? Vyrážíš z Prahy?? Rád bych se přidal k pohodové jízdě po okrskách.[/quote]
Pár dnů jsem nebyl na foru a koukám, že jsi mezi tím trochu boural. Jinak ještě jsem neplánoval čas výjezdu, ale předpokládám, že by to bylo cca jako loni, uvidíme podle počasí, které může mít vliv i na vlastní trasu. Loni jsme se sešli někde u Říčan a jeli na Kutnou Horu, Čáslav, kde jsme odbočili z hlavní a projeli Železné Hory přes Sečskou přehradu do Hlinska a dále na Svratku a Sněžné přes Žďárské Vrchy.
Video si objednávám a cenu respektuji.[/quote]
Se mnou taky počítej
připojím se v Říčanech 
Pár dnů jsem nebyl na foru a koukám, že jsi mezi tím trochu boural. Jinak ještě jsem neplánoval čas výjezdu, ale předpokládám, že by to bylo cca jako loni, uvidíme podle počasí, které může mít vliv i na vlastní trasu. Loni jsme se sešli někde u Říčan a jeli na Kutnou Horu, Čáslav, kde jsme odbočili z hlavní a projeli Železné Hory přes Sečskou přehradu do Hlinska a dále na Svratku a Sněžné přes Žďárské Vrchy.
Video si objednávám a cenu respektuji.[/quote]
Se mnou taky počítej

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, se mnou to vypadá opět blbě.
Motor je už v cajku,ale jelikož mi někdo povolil přední kola, tak jsem první jízdu ukončil ve strouze. Naštěstí se nikomu nic nestalo, kolo po dvou hodinách se taky našlo, ale jelikož během celého listopadu máme v práci víkendové inventoury, tak nestihnu opravu.
Minulej rok motor, tnhle rok kolo, by mě zajímalo, jestli já budu mít nějakej podzim auto v cajku.
Motor je už v cajku,ale jelikož mi někdo povolil přední kola, tak jsem první jízdu ukončil ve strouze. Naštěstí se nikomu nic nestalo, kolo po dvou hodinách se taky našlo, ale jelikož během celého listopadu máme v práci víkendové inventoury, tak nestihnu opravu.
Minulej rok motor, tnhle rok kolo, by mě zajímalo, jestli já budu mít nějakej podzim auto v cajku.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Ciao Mattyfu, to je fakt pech s tvým Rangem. Kašli na inventuru, je to o prioritách
Já jsem dnes teda taky zas sundál z právě kompletovaného vozu hlavy válců, protože důvod ohňů ve výfuku jsem prostě nenašel nikde jinde. Takže taky nevím jestli ho stihnu dát do kupy do CM, ale pro jistotu jsem oživil půl roku odstaveného "čerňocha 1", zítra s ním jedu chystat trať a doufám, že si do srazu nerozmyslí a nezačne taky ještě stávkovat
Tak snad si z těch naších Rangů nevezmou ostatní příklad
Mirko

Já jsem dnes teda taky zas sundál z právě kompletovaného vozu hlavy válců, protože důvod ohňů ve výfuku jsem prostě nenašel nikde jinde. Takže taky nevím jestli ho stihnu dát do kupy do CM, ale pro jistotu jsem oživil půl roku odstaveného "čerňocha 1", zítra s ním jedu chystat trať a doufám, že si do srazu nerozmyslí a nezačne taky ještě stávkovat

Tak snad si z těch naších Rangů nevezmou ostatní příklad

Mirko
- Dočkař
- tel.: 721074200
- auto: RRC 300tdi
Už toho hoši nechte, vnášíte ňáký negativní vibrace
včera sem vyměnil filtr, dneska vyčistil odkalovač, bo se mi zdálo, že mám málo nafty. Tak přestala jít už téměř úplně. Bylo to vo fous a nedojel sem ani domu 

Dočkař momentálně bez Dočky