Frontera je pekne auto s dusou, podobne ako freelander a ma na viac...
Moderátor: Acon
Rover píše:Ne, ne, pro typickou cílovou skupinu toto navýšení opravdu nic moc neznamená...
Mike III píše:tak bude za 4-5 let z čeho vybírat![]()
Podle nových statistik už jsou prý LR poruchové míň, tak nevím jak tomu věřiteliott píše:A co opravovat
To je pravda . S D III jen jezdím ....George 1 píše:Podle nových statistik už jsou prý LR poruchové míň, tak nevím jak tomu věřiteliott píše:A co opravovat
No já myslím,že si zkraje užila terajnu dost a dost.Sem překvapený,co vydržela bez oprav ( když nepočítám ten homokineťák,co mě vyměnili na zárukueliott píše:Rudo, vem ji občas do terénu...
No tak Defíka a Nivu bych asi zrovna nesrovnávalGeorge 1 píše:do terénu asi jedině defíka nebo ladu nivu, tam se ti nemůže nic pokazit, maximálně urveš kolo. S elektronikou v terénu seš jednou nohou v servise
masar píše:No tak Defíka a Nivu bych asi zrovna nesrovnávalGeorge 1 píše:do terénu asi jedině defíka nebo ladu nivu, tam se ti nemůže nic pokazit, maximálně urveš kolo.
Něco málo jsem v terénu projelGeorge 1 píše: S elektronikou v terénu seš jednou nohou v servise
Jasně oba jsou to offroady 4x4, ale už jen to že Defender má rám a tuhou přední přední nápravu a Niva ani jedno z toho. Takže možnosti využití budou hodně rozdílné nebo spíš co zvládne Niva zvládne i Def, ale obráceně asi vždycky ne a proto bych takový auta moc nesrovnával. Příjde mi to podobný jako srovnávat Freelander a Defalow píše:proc nesrovnaval????
RudaK píše:Něco málo jsem v terénu projelGeorge 1 píše: S elektronikou v terénu seš jednou nohou v servisea v servisu mě moc neznají ....
Ale souhlas s D III moc lidí v terénu nekraví - taky proč
,když je traktorů dost a dokazovat co projede je nošení dřeva do lesa !
Ona ta Niva je o hódně lehčí,tak proto toho paradoxně může projet víc jak Def - spíš ji bude chybět ta redukce s mezinápravovou uzávěrkou ...! Kdyby jel Defendr bez mezinápravové uzávěrky,tak nevim, nevimmasar píše:co zvládne Niva zvládne i Def, ale obráceně asi vždycky ne a proto bych takový auta moc nesrovnávallow píše:proc nesrovnaval????
To Ruda: A proč by to mělo Nivě jako chybět. Niva má oboje i redukce i uzávěrku mezinápravy. Uplně stejně jako Def.RudaK píše: Ona ta Niva je o hódně lehčí,tak proto toho paradoxně může projet víc jak Def - spíš ji bude chybět ta redukce s mezinápravovou uzávěrkou ...! Kdyby jel Defendr bez mezinápravové uzávěrky,tak nevim, nevimJak sem už psal,tak D III si mezinápravu řadí sama
akorát je těžká ...
Kruci, poslední díly na ARO jsem vyhodil před dvěma roky.Sláma Karel píše: Se přeorientováváme ne východní vozy, když ta Libra je už za 31,40 a Euro za 25,80Tak snad ten Rubl a Lei budou v příjemnějším kurzu.
![]()
K