Land Rover Freelander Td4 Sport r.v.2004

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Zpráva
Autor
cvirik_ke
tel.: iphone

Re: Land Rover Freelander Td4 Sport r.v.2004

#21 Příspěvek od cvirik_ke » 23 úno 2012 10:33

Ano, ma to urcite svoje vyhody, ale ked potrebujes auto na leasing, lebo napr. ja by som ho bral na frimu, mas to jednoduchsie cez nejakeho predajcu. Inak by si musel brat uver a platit v hotovosti a tak.. svoje som bral cash aj ja, ale to bolo 5.200€, teraz by som bral nieco, co je viac ako 16.000€. Vsetko ma svoje za a proti, lebo aj sukromna osoba moze byt podvodnik, pripadne klamar, ktory je ale dobrym hercom.. To by sme tu mohli o tom pisat asi velmi dlho, ze? Takze to dalej nerozoberam... :)
A to auto, co si pisal je cenovy priemer, mimochodom, tiez je z bazaru, ze? :) Cena ako u nas, pozri toto, ma o nieco malo menej kilometrov aj mesiacov:

http://land-rover-freelander.autobazar. ... 42357.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojto
LR D3, r.v. 06

stanislas633

Re: Land Rover Freelander Td4 Sport r.v.2004

#22 Příspěvek od stanislas633 » 24 úno 2012 21:57

Ahoj,jistě máš pravdu asi záleži na člověku,samozřejmě jsem nechtěl řici,že nemužeš sehnat dobré auto z bazaru....jinak moc zajimavé auto co jsi mi poslal...libi,viš otom autě něco vic nebo náhoda a máš takových možnosti vice?viděl jsem cenu dobře?8tic.eur?měl bych spiše vice zajem o sporta,ale tohle vypadá moc pěkně...opravdu.

Odpovědět