VŽDYCKY v oblasti Kukes po nas hazeli šutry. Levou rukou Ti mavaj a v pravé mají šutr. Projedeš a už za Tebou letí. Koupil jsem jí cihlou do vidlice u motorky, dodnes tam mám v krytu díru. Ještě že to nešlo do kola, to by byla držka. Chtěl jsem zastavit a jít si to vyřídit, ale vedle falana stáli dospělí a moc dobře se tím bavili. Je to tam prostě jejich sport. Navíc v Kukes jsme zastavili na nákup a hned se na nás vrhla banda cca 10ti letejch fakanů a tvrdě do bagáže. Dva vepředu u tankvaku, dva vzadu a už rozepínali. Seděli jsme na motorkách a neměli jsme šanci s tím cokoli udělat. Naštěstí to skončilo jen šlohnutou vlajkou co měl Dan na kufru. Zdrhali jsme bez chleba co to šlo. Jinejma slovama Kukes a jih od Kukes projet co nejrychlejs a pryč...low píše: ja sam jsem dvakrat zazil kamenne pozdravy v teto oblasti, stejne tak beba (ten co napsal pruvodce), ale muze to byt tim, ze tam jezdime casteji, takze se i zvysuje riziko, ze zrovna na nekoho padneme. proste to k tomu patri.
Když jsem byl v Alboši solo auto s ročním klukem, tenhle kraj jsem úplně vynechal.
Na druhu stranu je to jediná oblast, kde jsme kdy nějaký problémy měli....
Tom