Moderátor: Miky_CZ
tu je pohlad zo zadnej sedackyTungdild píše:jak pak to potom vypda kdyz to vyfotis vsechno rosvecene trebas ze zadnich sedacek nabo z kufru...neni to az moc rusive?? nebo to mas vypinatelne?? jinac se mi to paci![]()
mne osbone to ide najlepsie ked vyberiem panel pod hodinami ten co su tom 3ks vypinacov potom vytiahnem vystrazne tlacitko a potom uz len tahat celu cast s hodinami.discover píše:Tak mi dnes zhasly hodiny. Jsou na pojistce s rádiem a to hraje. Jak jsi je, cikcikciku, dostal ven abys vyměnil žárovku? Nějak to nejde vytahnout?! Poraď, prosím. Děkuji. St
Takto to vypadá hezky! Proti novým autům (s cirkusovým osvětlenímcikcikcik píše:tu je pohlad zo zadnej sedackyTungdild píše:jak pak to potom vypda kdyz to vyfotis vsechno rosvecene trebas ze zadnich sedacek nabo z kufru...neni to az moc rusive?? nebo to mas vypinatelne?? jinac se mi to paci![]()
cikcikcik píše:A este si dovolim vysvetlit ze osvetlenie dveri a kufra funguje iba ked sa otvoria, takze to nesvieti stale ako si niekto mysli. Osvetlenie otvorenych dveri je prakticke a hlavne zvysuje bezpecnost pasazierov pri vystupovani. Pri takom osvetleni spozornie hadam kazdy kto okolo vas bude prechadzat.
Bych řekl že některe sloty budeš mit určitě volne ale hlavně na tu lištu ci tam máš se dá nasadit další, jde jen o místo.Steve píše:Já tam ty dvě boční lišty mám "od začátku" a asi jsou obsazené....
Přemýšlím nad lištou, co bývá v rozvaděčích na "zem". Jen kam ji dát a jak ji zakrýt, aby nedošlo k náhodnému zkratu. Možná někde ještě pod volant.
A protože bych si chtěl dát i osvětlení nad páté dveře, tak bych to asi napájel odsud.