Moderátor: stan
tomáš štěpnička píše:Rumun nebo Rus obojí je dobrý
tomáš štěpnička píše:popravdě obě auta jsou v něčem dobré Gaz má redukci,zas nemá takovej výkon,Aro kříží minimálně tak dobře jako Gaz.
Gaz je cennější ale zase má slabší rám.
Panove, panove ...pkest píše:......Ale s žukem nebo volhou...)))
ateliersk píše:Panove, panove ...pkest píše:......Ale s žukem nebo volhou...)))
, Eliot to zrejme chce jako veterana, na blbnuti v terenu ma jine stroje. A jako veteran je gazik spojen zasadne se starym dobrym spodakem, at uz malym nebo velkym
Pepa
Tak ty jseš jasnej na recepteliott píše:Asi to většinu z vás překvapí, ale sháním GAZ 69A za cenu odpovídající stavu, jakoukoli informaci uvítám.
Zanzibar píše:Tak ty jseš jasnej na recepteliott píše:Asi to většinu z vás překvapí, ale sháním GAZ 69A za cenu odpovídající stavu, jakoukoli informaci uvítám.Bereš na to nějaký prášky ? Kdybys potřeboval, mám kámoše výbornýho cvokaře.
Ještě si na ten svůj "salón" vyvěs ruskou vlajku, hned vedle Union Jack !![]()
Gasudarstvenyj zavód avtomobiljej = GAZAsi teda
![]()
![]()
A opovaž se opravovat mojí ABZUKUŠTINU !
tomáš štěpnička píše:Zanzibar píše: Tak ty jseš jasnej na receptBereš na to nějaký prášky ? Kdybys potřeboval, mám kámoše výbornýho cvokaře.
Ještě si na ten svůj "salón" vyvěs ruskou vlajku, hned vedle Union Jack !![]()
Gasudarstvenyj zavód avtomobiljej = GAZAsi teda
![]()
![]()
A opovaž se opravovat mojí ABZUKUŠTINU !
je vidět že jsi GAZ asi nezkusil .....je to fain auto co projede vážně hodně a dost vydrží
Ted uz asi nejde o srovnavani techniky, kdyz uz i ty Gaziky se zacinaji sbirat jako veteraniRover píše:Ono asi ani nejde tolik o srovnávání techniky, stejně má každý svou pravdu, ale spíš o to, že spousta lidí prostě rusáky nemusí... Pro mně byl třeba gazík dětský sen... vždycky jsem okolo nich na horách slintal..., ale potom jsem uviděl Land Rovera a bylo... a mám taky o trochu víc raději angličany než rusáky...![]()
Třeba je zrovna gazík ta vyjímka z toho tvrzení, že všechno co sem kdy přišlo z Ruska stálo vždycky za hovno...
eliott píše:V případě techniky se povznáším nad ideologii, která stála u jejího zrodu, ARO jsem měl, ale Gaz je originál, proto ho chci. Je mi jedno komu a čemu to sloužilo, ale je to dobrý stroj a rozhodně si nezaslouží být zatracován.