kto bol v TV??
Moderátor: Miky_CZ
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Re: kto bol v TV??
Tak tak,auto sa dá zastaviť aj inak ako streľbou do kabíny,hlavne ak neviem kdo tam sedí.Toto je pochybenie policajtov.Opitý machri naložia do auta čajočky,že sa povozia a nevinný človek sa nevráti domov.To asi nebude správne,že?
V jednoduchosti je krása.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Bohužel, po úžasném zásahu policie, kdy na dálnici udělala zátaras z civilních aut jsem k jejich postupům slušně řečeno velmi zdrženlivej a kritickej. Profesionální postup vypadá jinak. Ale tohle byl jenom vršek ledovce. Začíná to tím, kam běžné dopraváky posílají jejich nadřízení a s jakým úkolem. Bezpečnost a plynulost provozu rozhodně není primárním úkolem. A to je problém. O tom co dělají zřízenci, tedy strážníci, a co je jejich úkolem bylo napsané hodně. Tam je to ještě horší.
A výsledkem je nulovej respekt. Proč taky respektovat někoho, o kom si myslím, že je blb. A myslím si to proto, že mám takovou zkušenost. A střílením si ten respekt nezískají.
A výsledkem je nulovej respekt. Proč taky respektovat někoho, o kom si myslím, že je blb. A myslím si to proto, že mám takovou zkušenost. A střílením si ten respekt nezískají.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Ani jedneho zvas nenapadne ze nase cesty niesu rovne a kazda nerovnost prejdena prave pri vystrele zmeni drahu strely na desiatich metroch kludne o meter cize vtej kabine to vobec nemuselo byt umyselne 

LR DEFENDER 110 SW
-
O to hůř. Když nevím na co střílím, střílet nesmím. A to platí pro každého. Jako důvod to beru, jako omluvu ne. Spíš jako přitěžující okolnost. Měli by to být profesionálové a vědět co dělají. Od toho jsou placení a trénovaní.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Já jsem vyslechl že sedmnáct bylo nejmladšímu, řidiči. Ostatním předpokládám víc! Ale i v sedmnácti by alespoň průměrně inteligentní jedinec, třebas i podnapilý, po první ráně do vzduchu uznal že je asi zle a zastavil. Musel čekat že když pak bude najíždět do policejního auta že už to synci pustí možná i do auta. Chlapec ale spíš vypadal na fitko než na školu, tak toho asi ani v palici moc nemá.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Po tom co kluci dokázali si policie mohla opravdu myslet cokoliv. Střelba byla na místě,jen sem toho názoru,že stačilo rozstřílet kola na hadry a pak někde v krytu za autem s cigárkem počkat co za magora z toho nepojízdnýho auta vyleze. Každej na to nahlíží podle svýho,ale střelba do kabiny....no nevím
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Pokud se chovám protiprávně, pokud je moje chování v rozporu se zákonem, pokud ještě k tomu zaútočím na Policii (autem jako zbraň) musím počítat s následky a to i fatálními, tedy smrtí. Takhle to je v civilizovaném světě zařízené a není na tom nic divného.
Některé příspěvky mně přijdou jak z nějakého klubu všeobecné anarchie...
Některé příspěvky mně přijdou jak z nějakého klubu všeobecné anarchie...
Country boy...
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Já si též myslím, že profesionáli - policajti, by měli vždy počítat se všemi možnostmi. A to, že je tam terorista anebo 13 letý kluk, který chce ujet, bo se bojí prúseru ....
A i starší nezváží všechny možnosti , které se mohou stát, bo se mu to neděje každý den jako policajtúm...
Já jsem na VŠ lezl v noci balkonem za děvčaty a zničeho nic fízlové s hledáčkem- reflektorem, megafonem a honili mne po fasádě asi púl hoďky. Jsem se řezal smíchy, co jsou to za volové. Pak mne zatkli a sdělili, že jsem podezřelý z pěti vražd a že to tu hlídají, protože nějaký kretén napsal, že další vražda se stane na Vinařských kolejích... a tuto variantu jsem fakt nespočítal, ale cajti mohli uvažovat, že nějaký nadržený blbeček jde za holkama...
A i starší nezváží všechny možnosti , které se mohou stát, bo se mu to neděje každý den jako policajtúm...
Já jsem na VŠ lezl v noci balkonem za děvčaty a zničeho nic fízlové s hledáčkem- reflektorem, megafonem a honili mne po fasádě asi púl hoďky. Jsem se řezal smíchy, co jsou to za volové. Pak mne zatkli a sdělili, že jsem podezřelý z pěti vražd a že to tu hlídají, protože nějaký kretén napsal, že další vražda se stane na Vinařských kolejích... a tuto variantu jsem fakt nespočítal, ale cajti mohli uvažovat, že nějaký nadržený blbeček jde za holkama...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
To se námta vánoční beseda rozproudila. Okomentuji to až po svátcích. Dnes nebudu hřešit ... čekám totiž Ježíška! Zapomeňme na to pro tuto chvíli. Radostné vánoce vše. Vinným i nevinným!
Divoch
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
"Hrdinové" nesnesou na vozovce ani bobra, slava jim zachránili ho a pro tentokrát nerozstříleli:
http://www.novinky.cz/koktejl/322907-po ... sahli.html
http://www.novinky.cz/koktejl/322907-po ... sahli.html
Divoch
dříve jsme policajtům ujížděli běžně
a posunky taky byly
ale nikdy po nás nestříleli
voni si radši počkaly na nás u baráku
a tam nás zkasírovali
a auta byly samo že bez spz
a fůra piv 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
... no to musime prebrat pri ohniku.erik píše:Já jsem na VŠ lezl v noci balkonem za děvčaty a zničeho nic fízlové
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
SouhlasMadTom píše:Bohužel, po úžasném zásahu policie, kdy na dálnici udělala zátaras z civilních aut jsem k jejich postupům slušně řečeno velmi zdrženlivej a kritickej. Profesionální postup vypadá jinak. Ale tohle byl jenom vršek ledovce. Začíná to tím, kam běžné dopraváky posílají jejich nadřízení a s jakým úkolem. Bezpečnost a plynulost provozu rozhodně není primárním úkolem. A to je problém. O tom co dělají zřízenci, tedy strážníci, a co je jejich úkolem bylo napsané hodně. Tam je to ještě horší.

Co se týče toho ohrožování a útočení na policii, tak podle poškození auta bych to neviděl na úmysl, navíc sám reportér říká "dokonce na ně měli autem i zaútočit", což podle mýho vyjadřuje určitou pochybnost o tom zda to tak skutečně bylo... z těch možností, jak to být mohlo, je to totiž určitě ta nejzajímavější a nejsnadnější pro schválení/obhájení policejního jednání před běžným divákem - ostatně to není vyjímka, že média jsou žalobcem a soudcem v jednom a podle toho vypadají i ty reportáže

Land Rover Discovery 2 Td5
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Dam ruku do ohna za to, ze autom na policajtov neutocili. Na slovensku je tak malo
LUDI
medzi policajtmi a tych polisov je tolko na hlavu v nasom state ako nikde v EU. Potom tu mame malo novinarov, ktory objektivne informuju. Nie to iba pripad SR v CR to mate tak isto. Na slovensku pozname dobre pripady, kedy sa strielalo bezdovodne na auta a na ludi v zastavanych oblastiach. Neviem o tom ci tie pripady boli dosetrene. Slovo policajta vs slovo obete. Nevidel som, nepocul som, ci NAOZAJ burali do policajneho auta. Otca som mal policajta a dobre viem, kedy a ako moze policajt pouzit zbran. Je skoda ze, nasich policajtov je vidiet iba srytych v krikoch z radarom, alebo v novinach ako strielaju nie na pneu...auta, ale rovno do kabiny auta. Apropo... presunkcia neviny
PS: Neobhajujem alkohol, ani tych mladikov za volantom, nepaci sa mi vsak, ako ste ich poniektory hned hodili do jedneho vreca z kadejakymi onkundesmi. Nezabudajte, mi platime sumu na vyplatnej paske ludom, co sa hrdia pre nich nic nehovoriacim napisom "Pomahat a Chranit!"

PS: Neobhajujem alkohol, ani tych mladikov za volantom, nepaci sa mi vsak, ako ste ich poniektory hned hodili do jedneho vreca z kadejakymi onkundesmi. Nezabudajte, mi platime sumu na vyplatnej paske ludom, co sa hrdia pre nich nic nehovoriacim napisom "Pomahat a Chranit!"
Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Vezmi si jakoukoliv kratkou zbran, sedni si do auta, rozjed se za jinym autem a za jizdy mu zkus jednotlivyma ranama trefit pneumatiky. Vetsina lidi, ktery tady "zasvecene" mluvi o tom, ze policajti strileli i do kabiny, by se velmi pravdepodobne netrefila za jizdy ani do toho auta jedouciho v klidu pred nimi i kdyby se to auto nesnazilo ujet a jelo by uplne v klidu... Natoz do pneumatik...
A kdyz nekdo nekdo ma koule na to, aby ujizdel policajtum, tak musi byt pripravenej na to, ze mu pri tom ty koule taky muzou ustrelit.
A kdyz nekdo nekdo ma koule na to, aby ujizdel policajtum, tak musi byt pripravenej na to, ze mu pri tom ty koule taky muzou ustrelit.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že jsou tady jedinci, kteří ví vše nejlíp. Chtěl bych vidět jak by jste se zachovali, kdyby takovej hňup srazil někoho z vaší rodiny. A zase by za to mohla policie samozřejmě
ten si dal chudák jen pár piv a oni ho honili to jsou ale volové. Každej udělá chybu, ale musí nést následky. A v 17 letech už může mít takovej rejstřík trestu, že by ste se divili. Policajti jsou tak hlídaní, že by určitě neriskovali svůj průser jen tak. Je to o lidech, když člověka ani neznám a myslím si o něm, že je blb? To je trošku divné. Je blb, protože má nějakou práci? To je velmi předpojatý názor. To může být teda blb každej
je rozdíl lamentovat nad tím dva dny a jednat během několika minut.

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
-
Jak už jsem psal - když to neumí, ať nestřílí. Zkusil jsem si to a vím jak je to složité, a to jsem nebyl ve stresu. Každopádně policajti jsou profesionálové - aspoň to tak prezentují a mají takové pravomoci. A k tomu by logicky měli mít i odpovědnost a schopnost posoudit situaci. A když to udělají blbě, tak za to být po zásluze odměněni.
Když to udělá kdokoliv jinej, tak se ho nikdo neptá. A tihleti mají ještě navíc pravomoci. A že mají na autech - Pomáhat a chránit. K smíchu, nebo spíš k pláči, když si uvědomím, že jsou placení i z mých peněz. A zase jsme u jejich vedení a toho co po nich chce.
Když to udělá kdokoliv jinej, tak se ho nikdo neptá. A tihleti mají ještě navíc pravomoci. A že mají na autech - Pomáhat a chránit. K smíchu, nebo spíš k pláči, když si uvědomím, že jsou placení i z mých peněz. A zase jsme u jejich vedení a toho co po nich chce.
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Discovery1 píše:Jsem rád, že jsou tady jedinci, kteří ví vše nejlíp. Chtěl bych vidět jak by jste se zachovali, kdyby takovej hňup srazil někoho z vaší rodiny. A zase by za to mohla policie samozřejměten si dal chudák jen pár piv a oni ho honili to jsou ale volové. Každej udělá chybu, ale musí nést následky. A v 17 letech už může mít takovej rejstřík trestu, že by ste se divili. Policajti jsou tak hlídaní, že by určitě neriskovali svůj průser jen tak. Je to o lidech, když člověka ani neznám a myslím si o něm, že je blb? To je trošku divné. Je blb, protože má nějakou práci? To je velmi předpojatý názor. To může být teda blb každej
je rozdíl lamentovat nad tím dva dny a jednat během několika minut.
A ja som zvedavy, ako by sa verejnost divala na to, ak nejaky projektil trafil male dieta v dome v postielke. Bol by som zvedavy, ako by to potom vysvetlovala policia. Menili sa nejake zakony a policia ich pouziva prave na to, aby hrdinsky chytala 17 rocnych sopliakov. Strielam z kratkych zbrani a myslim si ze strielat viem. Nikdy by som vsak nestielal z auta v noci na ine auto. OK ak vam ten zasah a jeho vysledok priapada ako adekvatne pouzitie sily, no problem.
Este raz, Neobhajujem alkohol a naspeedovanych soplosov za volantom. Pisem o zasahu policie. Takze Reaguj ak chces na to a nemiesaj jablka a hruskyPEACE

PS: ja si pracu policie nesmierne vazim, vzdy mi pomohli ak bolo treba

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Uz si uvedomte ze ked prenasleduju auto beznaciek tak v 99% pripadov neviete koho prenasledujete cize musite pocitat s tou najhorsou variantou(ozbrojeny,nebezpecny) a nie ze tam je opity sopliak.
LR DEFENDER 110 SW