Hezké video, jako již tradičně...

Moderátor: Miky_CZ
Hezké video, jako již tradičně...
zvažoval jsem že pojedu s rodinkou, ale bohužel syna chytla choroba a tak jsme zůstali doma všicbni, zjistil jsem že od vidění některé účastníky znám z motorek respektive BMW a že máme asi i společné kamarády... škoda snad někdy jindyPavelU píše:Hezké video, jako již tradičně...
Brokovnice naštěstí nebyla, ale asi půl hodinové handrkování. Byli jsme ale na místě, které je v katastru označené jako ostatní komunikace a na tuto jsme se dostali z mého pozemkulukes píše:
zvažoval jsem že pojedu s rodinkou, ale bohužel syna chytla choroba a tak jsme zůstali doma všicbni, zjistil jsem že od vidění některé účastníky znám z motorek respektive BMW a že máme asi i společné kamarády... škoda snad někdy jindy
co se řešilo s paní s brokovnicí? vjezd do lesa?
Vypadá to na sobotu. Misto a čas upřesnímePavelU píše:Který termín nakonec vyhrál - 3.1. nebo 4.1.
A ty se rychle uzdrav!!! Máš to za rohem, tak dojeď a vem aj souseda Bzuka s Fríčkem.Cochy píše:Ahoj Jiříku
No se mnou to zatím moc nevypadá.Právě jsem ve stavu nemocných k čemuž mi docela pomohla akce s Tvým bratrem a rosťou,No uvidím pokud bude líp tak třeba dorazím.
Dík za pozvání