prosim zmazat, dakujem
Moderátor: stan
Re: D2 po Xté
Aktuálne foto. Pri 85000 olejový servis (motor). Bez investícií, len jazdiť.
- Přílohy
-
- 5.jpg (82.79 KiB) Zobrazeno 8503 x
-
- 4.jpg (90.73 KiB) Zobrazeno 8503 x
-
- 3.jpg (82.34 KiB) Zobrazeno 8503 x
-
- 2.jpg (100.39 KiB) Zobrazeno 8503 x
-
- 1.jpg (103.05 KiB) Zobrazeno 8503 x
...
- Přílohy
-
- 12.jpg (70.56 KiB) Zobrazeno 8500 x
-
- 11.jpg (77.3 KiB) Zobrazeno 8500 x
-
- 10.jpg (95.95 KiB) Zobrazeno 8500 x
-
- 9.jpg (69.17 KiB) Zobrazeno 8500 x
-
- 8.jpg (81.29 KiB) Zobrazeno 8500 x
- paldo
- tel.: Honor
- auto: Octa 4x4; Forester
Mne sa normálne tlačia slzy do očí, keď vidím aké auto sa mi tu pod nosom predáva.... 

"Šoféři land roverů si vzájemně přejí mnoho šťastných metrů."
František Ringo Čech
František Ringo Čech
Neboj neprodává ,jen se tu prezentuje... 

.Diskáč píše:Neboj neprodává ,jen se tu prezentuje...
Naposledy upravil(a) DZONO dne 21 črc 2014 09:00, celkem upraveno 1 x.
Auto opravdu parádní. I když nerad, musím konstatovat, že za tu cenu se u nás prodávají D3, takže v tom bude asi ten problém. Spíš to bude prodejné na Slovensku, kde jsou ceny o něco vyšší. U nás bys asi musel jít hodně dolů nebo natrefit na někoho, kdo to opravdu moc chce.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze tohle auto uz patri pravem mezi "legendy" tohoto fora... 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- discovery2liptov
- auto: D1,D2, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj DZONO no bol som dnes pozerť 3ks TD5 2003-2004 ale pomer cena vzhlad a technický stav moc nenasvedčoval tomu, tvoja discoška vyhráva na prvom mieste ale ako tu bolo spomenuté je to cena za D3 ja by som vedel možno naškrabať cca do 8000€ ale to je asi za tvoj kus málo
Niva1,7i Galloper 2,5 TDi LR Patrol2,8-3,0 Disco1 300Tdi Honda CRV2,0 LR Disco1 200Tdi Nissan Terrano2 2,7tdi LR Disco2 TD5 Disco2 TD5HSE automat Disco1 300tdi
Autodolesa
Land Rover Club Liptov
Offroad Club Luky
offroadliptov@gmail.com
Autodolesa
Land Rover Club Liptov
Offroad Club Luky
offroadliptov@gmail.com
Stejně je to divné, že se tato disco už dávno neprodala ....

- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
asi to bude iba tymiDiskáč píše:Stejně je to divné, že se tato disco už dávno neprodala ....![]()

než som kúpil moju disco,videl som ich vela,ci na Slovensku,alebo v Cechach,okrem jednej (majitel-Moravak bol aj na fore,mi ju napriek jasnej dohode predal)vsetko crepy...je to uz skoro 2 roky dozadu,ked som ho kupoval a dal som zan 8000€ a napriek lestenkovemu super stavu (tiez auto z fora)som uz do vychytania much a uprav vrazil xy € (nechce sa mi to pocitat,ale vela) a zostane so mnou dlho.
vidim to na dve cesty
budto si niekto kupi lacne auto a postupne si ho opravuje a upravuje podla svojich predstav(co je ak chce auto aj do terenu asi rozumnejsia volba,len nesmie kupit uplny vrak)
alebo cakat na lestenku,za vecsie prachy,no do tej uz nerypat a nechat ju v seriovom stave,lebo cena auta+upravy z nej urobia celkom serioznu pokladnicku,ktoru keby nedajboze musel behom kratkej doby predať,tak asi by sa ozyval iba pláč a skřípiení zubú...
:-D neprodá a neprodá :-D
takové auto dnes nemá cenu prodat. Já bych neprodal pokud bych ho měl.

Balú píše:asi to bude iba tymiDiskáč píše:Stejně je to divné, že se tato disco už dávno neprodala ....![]()
,auto je pekné,zachovale,neponičené,nič tam netrieska,nemlati,motor slape super (chip)-videl som-vozil som sa,je to na ceskoslovenske pomery kurva zachovale disco...len tie
![]()
než som kúpil moju disco,videl som ich vela,ci na Slovensku,alebo v Cechach,okrem jednej (majitel-Moravak bol aj na fore,mi ju napriek jasnej dohode predal)vsetko crepy...je to uz skoro 2 roky dozadu,ked som ho kupoval a dal som zan 8000€ a napriek lestenkovemu super stavu (tiez auto z fora)som uz do vychytania much a uprav vrazil xy € (nechce sa mi to pocitat,ale vela) a zostane so mnou dlho.
vidim to na dve cesty
budto si niekto kupi lacne auto a postupne si ho opravuje a upravuje podla svojich predstav(co je ak chce auto aj do terenu asi rozumnejsia volba,len nesmie kupit uplny vrak)
alebo cakat na lestenku,za vecsie prachy,no do tej uz nerypat a nechat ju v seriovom stave,lebo cena auta+upravy z nej urobia celkom serioznu pokladnicku,ktoru keby nedajboze musel behom kratkej doby predať,tak asi by sa ozyval iba pláč a skřípiení zubú...
Svatá pravda... u mě by za tuhle cifru vyhrála ta D3, bo bych s tím pak stejně nejezdil hard off abych ji nezprasil, takže by vlastně nebyla potřeba úprava... a to by mě nebavilo... a tak to mám celej život furt dokola

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Zdá se mi to, nebo svítí "tres amigos"? 

Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
Ondra_BIG píše:Zdá se mi to, nebo svítí "tres amigos"?
Čauko,
svieti, lebo nie je naštartovaný motor. (viď. otáčkomer)
To auto nema ACE?DZONO píše:Čauko,
if it ain't broke, don't fix it
Nemá to ACE.petmic píše:To auto nema ACE?DZONO píše:Čauko,
Ahojky ako to tu je s macíkem ? Je stále na prodej a nebo se jen tak lehce leští ? :-D