No, a takhle by mohl prodávat i Hanys svou legendu. Opláchne, spodek nastříká gumoasfaltem, stočí tachák na 120 tis., napíše k tomu: v terénu nejeto - pouze provoz po Praze na nákupy, maximální péče, pravidelně servisováno výhradně v autorizovaném servisu...Jenda píše: malem zmrzacili i pri testovaci projizdce.Nadavkem nam byla dana historka o dedeckovi a venceni pejska!!!H.
Prodal jsem auto a kupujici se dozaduje... poradte
Moderátor: Acon
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: Prodal jsem auto a kupujici se dozaduje... poradte
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Ty sice delas prcu ale pan nam k tomu tuhle legendu taky pridal. Jen to venceni pejska. Bylo navic:-)
H.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
No , to je stará obehraná pohádka, někteří jsou za ni rádi a v pohodě s tím odfrčí.
Kamarád má Patrola Y60, je přesvědčenej, že je to poslední modelovej rok 97 a je za to rád.... Já jsem si jistej, že je to 89-90, s jinejma dveřma a palubkou. Absolutně. Všechno sedí, převodka, zadní náprava,zadní vrata, svazek... Ale budu mu kazit dobrej pocit ? (má ho dlouho a svojí pohádce věří)
Ty řeči o tom, že poznám na první pohled jsou dost odvážný... Něco už jem viděl a myslím si, že celkem jistě poznám u aut, který opravdu důvěrně znám a dost jsem s nima najezdil. Je to jen pár modelů. A určitě nepoznám o kolik .
Spousta těch, co si myslí že poznaj jezdí s autem, co má 2x tolik než si myslí
Kamarád má Patrola Y60, je přesvědčenej, že je to poslední modelovej rok 97 a je za to rád.... Já jsem si jistej, že je to 89-90, s jinejma dveřma a palubkou. Absolutně. Všechno sedí, převodka, zadní náprava,zadní vrata, svazek... Ale budu mu kazit dobrej pocit ? (má ho dlouho a svojí pohádce věří)
Ty řeči o tom, že poznám na první pohled jsou dost odvážný... Něco už jem viděl a myslím si, že celkem jistě poznám u aut, který opravdu důvěrně znám a dost jsem s nima najezdil. Je to jen pár modelů. A určitě nepoznám o kolik .
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
dava píše:No , to je stará obehraná pohádka, někteří jsou za ni rádi a v pohodě s tím odfrčí.
Ja mam nejradeji tu historku o starem panovi kterej to ma pouze v garazi a vubec nejezdi. No a proto to ma servisku v roce 2002 na 160tis. a v roce 2013 tam je 163tis. Tak tu miluju uplne nejvic, rikame ji pracovne "STORY of GrandPa"
Zdědil jsem fabii, naši ji koupili novou, důchodci, moc nejezdili, jel jsem s ní poprvé na STK- technik se ptá kolik má najeto. Tak mu říkám, že 75 000 a on se mne jal přesvědčovat, že má nejmíň 100 stočeno. Říkám mu že to asi těžko, on ještě zdůrazňoval, že jako třetí majitel to asi nemůžu tak jistě vědět. Tak jsem mu vysvětlit, že otec to nestáčel, mamka taky ne a já už vůbec ne. Třetího majitele v techničáku si všiml, ale to že příjmení je u všech stejné už ne.
Prostě viděl deset let starý auto, tři štemply v techničáku a hned byl odborník jak hrom - tomu nájezdu nevěřte, víte co mě aut projde pod rukama, to je blbost to je stočený......
Mít to auto koupený od někoho cizího a neznát přesně jeho minulost do posledního detailu, tak mu i věřím, a perlička na konec, jedení zápis v servisce je taky o sto víc a pak při další návštěvě zas správný....
Prostě viděl deset let starý auto, tři štemply v techničáku a hned byl odborník jak hrom - tomu nájezdu nevěřte, víte co mě aut projde pod rukama, to je blbost to je stočený......
Mít to auto koupený od někoho cizího a neznát přesně jeho minulost do posledního detailu, tak mu i věřím, a perlička na konec, jedení zápis v servisce je taky o sto víc a pak při další návštěvě zas správný....
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
....mi tenkrat dostali pohadku o dedeckovi z nemecka co s tim jezdil jen na nakup a vencit pejska za vesnicu:-)
Ta me nikdy neprestane bavit. Autak vypadal jak z kamenolomu po delnikach.
Jeste pan rikal ze nemame hledat negativa.ale pozitiva, pak pry se nam bude libit vic:-)
Byl u toho jeste jeden tady z fora, takze me usi nesalili.
H.
Ta me nikdy neprestane bavit. Autak vypadal jak z kamenolomu po delnikach.
Jeste pan rikal ze nemame hledat negativa.ale pozitiva, pak pry se nam bude libit vic:-)
Byl u toho jeste jeden tady z fora, takze me usi nesalili.
H.
It´s not broken, it´s british !
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Kamaráda otec koupil v roce 2005 Fábii. Když jí v roce 2010 prodával měla najeto !!!!! 75 kilometrů !!!!!. Prodával normálně přez inzerát a dlouho trvalo než se někdo ozval. Pak byla hned pryč ale ta prvotní nedůvěra. 
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010