Nová Discovery...

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
hifi
tel.: 0944542144
auto: D2 Td5 2004 automat

Re: Nová Discovery...

#21 Příspěvek od hifi » 17 dub 2014 20:22

slova klasika : "podle vkusu kazdeho soudruha"
na moj vkus je to grc, mam rad konzervativny dizajn a esprit. ale to otvaranie zadnych dveri a hlavne nastupovanie dozadu je oproti D2 super :-)
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.

G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift

Mahatma
tel.: jedině Xperia Z1c
auto: Disco 3

#22 Příspěvek od Mahatma » 17 dub 2014 21:24

komin píše:Tu pisu ze to bude discovery sport co by aj odpovedalo tomu vzhladu takze stale je sanca ze urobia nieco poriadne.
http://www.auto.cz/novy-land-rover-se-b ... -rok-80736
Tak to by tedy měla být náhrada za Freelander. Plnohodnotný Disco příjde později? Ale zase to má 7 míst a nove Disco mělo přijít před Freelanderem. Tak nevím.
Jak jsem tak bádal, tak náhrada za Freelander - Discover Sport má být 5 i 7 místné, tak snad je to ono.
Začíná v tom být pěkný hokej.

Misto
tel.: +421903996977
auto: DI, DIII, Defender

#23 Příspěvek od Misto » 18 dub 2014 01:23

Mne sa to páči. Pokrok ide dopredu a treba si uvedomiť, ze traktory vyrabáť nebudú a cieľová skupina je tiež niekde inde. A skalní si aj tak vačšinou kupujú staršie a jazdené modely v ktorých sa donekonečna môžu rýpať.
Už aj s Disco III mi je ľúto ísť do terénu a radšej si vezmem niečo staršie. :)

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#24 Příspěvek od RudaK » 18 dub 2014 06:23

Misto píše:Mne sa to páči.
Mě se to taky líbí a je hezčí než starý šuflíky,což D III už je taky :Sorry: Je na těch nových modelech vidět,že to šije stejný krejčí :yes
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Tomas K (tkala)

#25 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 18 dub 2014 08:05

Jenže dej na to stan a vyraž do poušte nebo do Alboši. Na to už ta auta prostě nejsou. Já se tam bojím i s D3 s najetejma 100.000km. Na druhou stranu na úrověň D3 posunou defa... Takže naše pumička bude dlouho dobře opečovávaná a co přibude k ní jako druhé auto do rodiny se uvidí. Třeba to bude jednou i tahle Discovera na ježdění po civilizaci s dostupností asistence, odtahových vozů a servisů...

Tom

Mahatma
tel.: jedině Xperia Z1c
auto: Disco 3

#26 Příspěvek od Mahatma » 18 dub 2014 08:15

Tomas K (tkala) píše:Jenže dej na to stan a vyraž do poušte nebo do Alboši. Na to už ta auta prostě nejsou. Já se tam bojím i s D3 s najetejma 100.000km. Na druhou stranu na úrověň D3 posunou defa... Takže naše pumička bude dlouho dobře opečovávaná a co přibude k ní jako druhé auto do rodiny se uvidí. Třeba to bude jednou i tahle Discovera na ježdění po civilizaci s dostupností asistence, odtahových vozů a servisů...

Tom
Tak posun zase víc k SUV je jasný, ale ono to nějak v tom terénu půjde. Viz Moab úprava Jeepu Cherokee
Přílohy
jpch20_5347accf6a3a6.jpg

Tomas K (tkala)

#27 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 18 dub 2014 08:23

Hrbatý gumy na to dáš a asi půjde i oplechovat podvozek. Jestli tomu dáš pod nárazník naviják se uvidí. A průchodnost to asi bude mít taky dobrou, přeci jen je to Discovera. :-)

Ale krabicojdní Doscovery tvar to nemá, a ten má svoje velký prostorový - cestovní výhody... Čekal jsem od nového modelu evoluci, tohlr je prostě revoluce...
D3 už je dost přetechnizovaná, tohle bude složitý jak Temelín. Jen doufám, že Temelín je spolehlivější. :-)

A pokud s tímhle vyjedeš do chudších obastí, budeš terčem hodně velké pozornosti.

Na druhou stranu uznávám, že záměrem LR není udělat nové auto, které bude nezajímavé a kterého si nikdo nebude všímat. :-).

Tom
Naposledy upravil(a) Tomas K (tkala) dne 18 dub 2014 10:43, celkem upraveno 1 x.

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#28 Příspěvek od RudaK » 18 dub 2014 09:31

Ono to má být nástupce Freelandera ta Discovery Sport :Sorry: a on s absencí redukční převodovky byl primárně stejně na silnici ..... a to stejné ( bez redučky ) chtějí i s Discoverou - redučka má být příplatková tak jak uzávěrka zadního diffu .... :hi
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

habakuk
auto: Discovery II

#29 Příspěvek od habakuk » 18 dub 2014 10:14

Mahatma píše:
Tomas K (tkala) píše:Jenže dej na to stan a vyraž do poušte nebo do Alboši. Na to už ta auta prostě nejsou. Já se tam bojím i s D3 s najetejma 100.000km. Na druhou stranu na úrověň D3 posunou defa... Takže naše pumička bude dlouho dobře opečovávaná a co přibude k ní jako druhé auto do rodiny se uvidí. Třeba to bude jednou i tahle Discovera na ježdění po civilizaci s dostupností asistence, odtahových vozů a servisů...

Tom
Tak posun zase víc k SUV je jasný, ale ono to nějak v tom terénu půjde. Viz Moab úprava Jeepu Cherokee
No jo, ale na fotce je jen koncept Jeep Cherokee Dakar Concept má dost vyřezaný blatníky proti serii. Nejostřejší Jeep Cherokee Trailhawk 4x4 má sice zadní špéru, ale už nemá redukci atd. Je fakt že 3.2 Pentastar s 200kW buse s tím aute slušně hejbat. A na ježdění kolem komína s nasazenýma AT bude dostatečný.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy

Franta D1
tel.: 731585433
auto: Disco 1 3.5 V8i

#30 Příspěvek od Franta D1 » 19 dub 2014 07:44

Mahatma píše:

Tom
JEEP má příští rok přijít o tuhý nápravy a dostane nezávislý zavěšení - daň ekologii a snížení hmotnosti. Na samosnou asi zpevněnou kastli se ten naviják taky bude blbě věšet. Takovej další Tuareg na machrování do města. :ne A jako tečku by tam bylo třeba dát nějaký elektronický kokotiny, a nutné Euro 6. :inlove Jako třešničku, takovej dvouhmotej setrvák
ať se má co :moon

Mike III
tel.: +420777251521
auto: DIII, L322
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Mike III » 19 dub 2014 23:53

chtěl jsem napsat sang yong, ale tohle je přesný (rekce na TATA na předchozí stránce)

Odpovědět