na moj vkus je to grc, mam rad konzervativny dizajn a esprit. ale to otvaranie zadnych dveri a hlavne nastupovanie dozadu je oproti D2 super

Moderátor: Miky_CZ
Tak to by tedy měla být náhrada za Freelander. Plnohodnotný Disco příjde později? Ale zase to má 7 míst a nove Disco mělo přijít před Freelanderem. Tak nevím.komin píše:Tu pisu ze to bude discovery sport co by aj odpovedalo tomu vzhladu takze stale je sanca ze urobia nieco poriadne.
http://www.auto.cz/novy-land-rover-se-b ... -rok-80736
Mě se to taky líbí a je hezčí než starý šuflíky,což D III už je takyMisto píše:Mne sa to páči.
Tak posun zase víc k SUV je jasný, ale ono to nějak v tom terénu půjde. Viz Moab úprava Jeepu CherokeeTomas K (tkala) píše:Jenže dej na to stan a vyraž do poušte nebo do Alboši. Na to už ta auta prostě nejsou. Já se tam bojím i s D3 s najetejma 100.000km. Na druhou stranu na úrověň D3 posunou defa... Takže naše pumička bude dlouho dobře opečovávaná a co přibude k ní jako druhé auto do rodiny se uvidí. Třeba to bude jednou i tahle Discovera na ježdění po civilizaci s dostupností asistence, odtahových vozů a servisů...
Tom
No jo, ale na fotce je jen koncept Jeep Cherokee Dakar Concept má dost vyřezaný blatníky proti serii. Nejostřejší Jeep Cherokee Trailhawk 4x4 má sice zadní špéru, ale už nemá redukci atd. Je fakt že 3.2 Pentastar s 200kW buse s tím aute slušně hejbat. A na ježdění kolem komína s nasazenýma AT bude dostatečný.Mahatma píše:Tak posun zase víc k SUV je jasný, ale ono to nějak v tom terénu půjde. Viz Moab úprava Jeepu CherokeeTomas K (tkala) píše:Jenže dej na to stan a vyraž do poušte nebo do Alboši. Na to už ta auta prostě nejsou. Já se tam bojím i s D3 s najetejma 100.000km. Na druhou stranu na úrověň D3 posunou defa... Takže naše pumička bude dlouho dobře opečovávaná a co přibude k ní jako druhé auto do rodiny se uvidí. Třeba to bude jednou i tahle Discovera na ježdění po civilizaci s dostupností asistence, odtahových vozů a servisů...
Tom
JEEP má příští rok přijít o tuhý nápravy a dostane nezávislý zavěšení - daň ekologii a snížení hmotnosti. Na samosnou asi zpevněnou kastli se ten naviják taky bude blbě věšet. Takovej další Tuareg na machrování do města.Mahatma píše:Tak posun zase víc k SUV je jasný, ale ono to nějak v tom terénu půjde. Viz Moab úprava Jeepu CherokeeTomas K (tkala) píše:Jenže dej na to stan a vyraž do poušte nebo do Alboši. Na to už ta auta prostě nejsou. Já se tam bojím i s D3 s najetejma 100.000km. Na druhou stranu na úrověň D3 posunou defa... Takže naše pumička bude dlouho dobře opečovávaná a co přibude k ní jako druhé auto do rodiny se uvidí. Třeba to bude jednou i tahle Discovera na ježdění po civilizaci s dostupností asistence, odtahových vozů a servisů...
Tom