Tak todle jsem ještě v průběhu 8 roků neměnilevo828 píše: Na podvozku odoprucam preventivne menit len napln v susici vzduchu na kompresore (to su take silionove gulicky).

Díky za radu RudaK
Moderátor: Miky_CZ
Tak todle jsem ještě v průběhu 8 roků neměnilevo828 píše: Na podvozku odoprucam preventivne menit len napln v susici vzduchu na kompresore (to su take silionove gulicky).
evo828 píše: Ak sa rozhodnes tie "rozvadece" vybrat a precistit - vymen aj tu napln - a mas zas pokoj na par rokov![]()
Pánové,děkuji za rady .....jezbera ivan píše:Bez zdvihaku to bud o zlatu platnicku. Treba to opatrne vysroubovat, vsetko ostane na hadicke, potom naspat nasroubovat.
Kde se dá sehnat ta náplň do sušičky vzduchu kompresoru?evo828 píše:Misto píše: Na podvozku odoprucam preventivne menit len napln v susici vzduchu na kompresore (to su take silionove gulicky). Inak nic - vymienat az ked sa veci pokazia.
Podívat se na něj???vava píše:Nevíte jak zjistit jaký typ kompresoru na Disco 3 je - Hitachi nebo ATE?
Díky
vavo, já ti nevím, ale já bych do toho nešel. Když jsme ve 175 000km vytáhli kompresor, protože "tlačil" pomalu, tak jsem rovnou řekl vyměnit za nový.vava píše:No....dobře.![]()
Myslím jinak, aby si člověk mohl připravit např. tu opravnou sadu (která je asi jiná pro AMK a pro Hitachi), atd.
Našel jsem že 2005-2009 se tam dávali Hitachi.
Ono se taková ochrana dá i koupit a nestojí moc. Je to taková spirála tak že odpadá to podélné rozříznutí a upevnění vázacíma páskama . Prostě se to na to namotá a je to ( a jsou to asi různé průměry )MadTom píše:Jinak na hadičky a podobné věci tam kde se to má snahu o něco opírat a prodřít se mi osvadčilo nasadit nejakou ochranu - třeba kus hadice, podélně rozříznuté a upevněné vázacíma páskama. Jinak se prodření nejspíš bude opakovat.