koupě Discovery 4 3,0TDI 188KW
Moderátor: Miky_CZ
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: koupě Discovery 4 3,0TDI 188KW
Je to vyloženě terénní auto, takže vduchovej podvozek není vůbec o pohodlí, někdy spíš naopak. Má dokonce tvrdší podvozek a kolíbá se to víc, než kamarádova oktávka nebo nedejbože nějakej citroen. V tom by byl asi lepší RR.
No a jestli chceš auto hlavně na ježdění a nechceš moc spravovat, tak se určitě poohlédni v jiné stáji. V tom má Stavros pravdu. Land Rover tě buď chytí za srdce a této značce propadneš tak jako spousta členů tohoto fóra, nebo o něm naopak už nikdy nebudeš chtít slyšet ani slovo. Určitě to není etalon spolehlivosti. To byly naposledy snad nějaké modely s motory 300Tdi. Ale ta doba už je pryč.
Takže po přečtení tvých příspěvků bych spíš doporučil, přestěhoval se na jiné fórum.
Jinak přeji šťastnou volbu.
No a jestli chceš auto hlavně na ježdění a nechceš moc spravovat, tak se určitě poohlédni v jiné stáji. V tom má Stavros pravdu. Land Rover tě buď chytí za srdce a této značce propadneš tak jako spousta členů tohoto fóra, nebo o něm naopak už nikdy nebudeš chtít slyšet ani slovo. Určitě to není etalon spolehlivosti. To byly naposledy snad nějaké modely s motory 300Tdi. Ale ta doba už je pryč.
Takže po přečtení tvých příspěvků bych spíš doporučil, přestěhoval se na jiné fórum.
Jinak přeji šťastnou volbu.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Tak neviem. Kamarát mal Q7 a oslavoval keď skončil leasing a predal to. Povedal, že Audi nikdy viac. Tak často som ho videl na manželkinej C2 že sa nedalo robiť si z neho prčuStavros píše:Celý život se hrabu ve koncernových "sr..kách", tak si těď chci koupit auto na ježdění
Tohle bych si hodne rozmyslel.

Dnes je to myslím so spolahlivosťou naozaj +- lebo mnoho dielov je univerzálnych, počnúc motorom, končiac káblovými zvazkami...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
no myslel jsem to tak, ze se hrabal ve starejch VW, ktery rekneme do roku 2000 byly opravdu dobry auta s vyssi spolehlivosti. Jasny je, ze dnesni auta jsou opravdu jen spotrebni zbozi, to je jasny.
- pooh
- tel.: +421905664537
- auto: P38 4.6 AB, L322 S/C
len taky maly dodatok:
nove LR az tak nepoznam, ale na Slovensku po garancnej dobe - coz su 2 roky a mozno 100tis km od vyrobcu (opravte ma kto vie presne), - importer este prida dalsie tri roky bez obmedzenia km!
neviem co vsetko sa skryva za tym, ale rozdhodne to stoji za zvazenie, pokial niekto kupuje nove.
nove LR az tak nepoznam, ale na Slovensku po garancnej dobe - coz su 2 roky a mozno 100tis km od vyrobcu (opravte ma kto vie presne), - importer este prida dalsie tri roky bez obmedzenia km!

neviem co vsetko sa skryva za tym, ale rozdhodne to stoji za zvazenie, pokial niekto kupuje nove.
Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
už jsi jí koupil?
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
Tak nakonec jsem se rozhodnul pro Audi Q7,ale pouze kvůli servisu a dostupnosti ND. Jinak bych asi volil LR.Děkuji za Vaše názory a rady.
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti brát iluze, ale právě kvůli náhradním dílům a jejich cenám bych šel do LR. A kluků co to tady servisují a hlavně těm autům i rozumí je dost. V autorizáku je to jen "načtu diagnostikou a vyměním co mi to napíše" Každopádně přeju ať sloužísharik4x4 píše:Tak nakonec jsem se rozhodnul pro Audi Q7,ale pouze kvůli servisu a dostupnosti ND. Jinak bych asi volil LR.Děkuji za Vaše názory a rady.
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- richo.70
- tel.: 723083731
- auto: LR 3, LR 4
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že jsem přišel na to to téma tak říkajíc s křížkem po funuse, ale já Disko 4 2012 mám dva roky. Najeto 100tisíc km. Sednu a jedu. Servis jenom garančky. Pro mne maximální spokojenost. Letos na podzim jsem zkusil poježdění v Mohelnici a byl to krásnej zážitek. Pravda není to traktor jako Def, takže zatím jen lehčí off, ale fakt krásný. Silnice- terén velká 1.
Toto je můj osobní názor po dvou letech v celku aktivního ježdění.
Letos bylo 8tis. po Norsku ap. Příští rok pojedu Španělsko, Portugalsko, Maroko a vůbec nemám strach.
Toto je můj osobní názor po dvou letech v celku aktivního ježdění.
Letos bylo 8tis. po Norsku ap. Příští rok pojedu Španělsko, Portugalsko, Maroko a vůbec nemám strach.
"Je lepší riskovat, že se při chůzi trochu ušpiníš, než zemřít vsedě."