altík na aute uz davno není....Miky214 píše:Co alternátor? Odpoledne rozdělám ten svůj, ale kdyby byl komplet KO ...

Moderátor: stan
altík na aute uz davno není....Miky214 píše:Co alternátor? Odpoledne rozdělám ten svůj, ale kdyby byl komplet KO ...
tu uz má zamluvenou vena, páč má defa bez serva......selkie píše:Ahoj, máš ještě převodku řízení?
Díky
ahoj Kájo, ne ne není z Diska. Válí se mi doma ve skříni uz léta a nevim z ceho ani je.....Sláma Karel píše:Ten volant je vyndaný z té Disco?landy heaven Mára píše:Kdyby nekdo chtel peknej volant.... cena 1000kč
.... Made in Italy, tisíci hran cca 17mm......
K
jojo veno ta z defa je u rosti, a doma mam tu z patrola ta bude asi na prodej za 3500Kč...VencaZE píše:Tak mě napadá- přivezl jsi zpátky tu zahrádku na Defa a bude na prodej ??
oka..prosím Tě, lišty jak jsou na bocích...potřeboval bych řidičovu a tu krátkou za pravým zadním kolemlandy heaven Mára píše:tu uz má zamluvenou vena, páč má defa bez serva......
Je otázka jestli vůbec půjde přetěsnit.landy heaven Mára píše:tu uz má zamluvenou vena, páč má defa bez serva......selkie píše:Ahoj, máš ještě převodku řízení?
Díky
ty už jsou také prodane.....selkie píše:oka..prosím Tě, lišty jak jsou na bocích...potřeboval bych řidičovu a tu krátkou za pravým zadním kolemlandy heaven Mára píše:tu uz má zamluvenou vena, páč má defa bez serva......
A za kolik, jestli se můžu zeptat? Abych měl přehled.landy heaven Mára píše:ty už jsou také prodane.....
máš SZselkie píše:A za kolik, jestli se můžu zeptat? Abych měl přehled.landy heaven Mára píše:ty už jsou také prodane.....
ahoj není je eště stále u veny domakubas píše:ta kastle už je ve smelcu?kdybi ne tak pokud by bylo prední celo dobrý ...
PROČ BYCHOM SE DŘELI KDYŽ MŮŽEME SPÁLIT TROCHU NAFTYVencaZE píše:
landy heaven Mára píše:ahoj není je eště stále u veny domakubas píše:ta kastle už je ve smelcu?kdybi ne tak pokud by bylo prední celo dobrý ...přední čelo myslíš brejle?? tu vec jak je tam chladic a svetla? tak tu mam. mám i blatniky chladic interkoule haupnu......