Moderátor: Miky_CZ
chjo...david disco td5 píše:Offroad sprint jsme prodloužili o téměř 500 m táhnoucích se rozbitou úvozovou cestou, kde se projeví zručnost a srdce offroadového řidiče, který se rád nechá unést emocemi náročné jízdy.
V pátek určitě nástup, motorovku nech raději doma, nebo se po tý zelený říznešlandy heaven Mára píše:david disco td5 píše: .....takže větší fofr a víc stromů
ty brdo to je sranda že jo?? víš jak se blbě schání díly na Classika. My už jsme minulej rok dostali speciální cenu... (kunusy a už jsou na autě) a co když přijedu už v pátek z motorovkou??
Davide--- ale výsledky z loňska pořád nejsoudavid disco td5 píše:LRC web konečně v provozu a aktualizován ale pozor- změna domény s net na eu takže všechno nyní maká na http://www.landrovercup.eu
No já doufám že mi to v pátek vyjde aby jsem se nevracel v sobotu nad ránem z německa. LRC je přeci až v červnu do té doby casu dostDělník píše:V pátek určitě nástup, motorovku nech raději doma, nebo se po tý zelený řízneš![]()
![]()
![]()
![]()
určitě přijedu, to nemohu si nechat ujít....... Vždy je nejhezčí, když v sobotu v raních hodinách hledáme auta....naštěstí je většinou už vidět
zapátrám po nich a pokud je najdu budou pak na webu nebo fyzicky na lrc 2015Dělník píše:Davide--- ale výsledky z loňska pořád nejsoudavid disco td5 píše:LRC web konečně v provozu a aktualizován ale pozor- změna domény s net na eu takže všechno nyní maká na http://www.landrovercup.eu
mohl bys získat cenu "o nejvzdálenějšího účastníka lrc 2015"Honey píše:![]()
joooooj škoda že to je tak dalekooooo
david disco td5 píše:mohl bys získat cenu "o nejvzdálenějšího účastníka lrc 2015"Honey píše:![]()
joooooj škoda že to je tak dalekooooo
Naše obě dvě off tratě se v tempu zvládnou řádově v minutách.fugín píše:Já bych i přijel,jen několik málo dotazů člověka který u vás ještě nebyl.
Jaká je průměrná časová náročnost na projetí jednotlivých tratí?
Jiné ježdění kromě přihlášení do jednotlivých soutěží + spanilá jízda nebude možné?
300,-Kč/1 kategorie/1 osoba (např.soft) znamená: řidič+spolujezdec (v jednom autě)= 600Kč,- ?
prepáčdavid disco td5 píše:MohlAano ano aj my ženy máme velké autá
Honey píše:prepáčdavid disco td5 píše:MohlAano ano aj my ženy máme velké autá
jestli je někdo kdo je kořením LRC pak to jsou ženy za volanty jejich LR, VÁŽNĚ.
david disco td5 píše:klidně se mohou vystřídat všichni spolujezdci pokud mají důvěru majitele LR
fugín píše:Auta a manželky se zásadně nepůjčují. Takže pokud se do té doby nestane něco zásadního tak přijedeme