A celý by odvézt nešeljuango píše:U nás na ocelárně ještě jezdí T55

Moderátor: Rover
A celý by odvézt nešeljuango píše:U nás na ocelárně ještě jezdí T55
Koukam, že u Vás na dílně musí bejt veselo. A v "poddílní" ještě vícjuango píše: Jednou ujel tank s dílny, projel zdí a zastavil se až o vagóny v kolejišti
Eliotte, Ty stavíš tank? Nebo jde o nějakou konverzi, něco jako RusRovereliott píše:dokázal be někdo sehnat něco z tohoto?
No jasně, obchodovat s armádními přebytky je zlatý důl, ale jen pro vyvolené. Ale když dojde k výměně vládních struktur, mění se i vyvoleníjuango píše:Štve mě za kolik se prodává např. BVP a v nákupu stojí cca 60.000,-Kč včetně DPH. P
A nemáš jich zbytečně moc? Mám několik článků, ale nemám to čím spojit. Prodáš? Případně vyměníš za čepy do T55? Ty jsem viděl na Aukrujuango píše:Na T34 mám momentálně doma jen čepy pásů, které používám jako sekáče - nevím jak to ti soudruzi dělali, ale lepší materiál jsem na sekáč ještě neměl. P
Neboj, vím o nichjuango píše:Kdyby byly nepoužité tak ti je daruji, ale bohužel jsem je nechal v práci překovat. Jinak u nás na Opavsku stojí docela dost T34rek volně v polích a u pevností ( to není návod aby jsi je rozebral). Například za Darkovičkama. Jak bude pěkně tak se tam protáhnu na kole a udělám pár fotek. Jinak krásné video!