Teda kde bola tá chyba???
-špatný snímač ABS na niektorom kolesi??
-vypálená žiarovka??
ABS, TC, a autíčko z kopce svítí a nefungujou
Moderátor: Safraporte
Re: ABS, TC, a autíčko z kopce svítí a nefungujou
Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Zvedni nohavici u šaltpáky já já mněl přerušené dráty tedy vodiče k tomu žlutému tlačítku na řadící páce. Prej jsou udajně krátké tak se vytrhaj.Zdar Jarda.JirkaLR píše:Čau chlapi, mám Free rv. 98, nedávno tam byl měněnej zadní dif. nějakej jouda se v tom šťoural, až ho rozšťoural, tak jsme ho vyměnily za novej i se silnetblockem, to je v poho, jenže to bouchalo, protože se to časem povolilo, bylo to málo utažený, auto bylo na zvedáku, a jak se to dotáhlo tak od tý doby svítí ABS, TC a to brždění pro sjezd, nefungujou, pojistky to nejsou, zkoušeli jsme ABS, TC, a to brždění a nefungujou. Jestli se to na zvedáku nějak prověsilo a něco se přetrhlo, nevím, neřešil jste to někdo ? Docela to potřebujeme, protože když jsme byly nedávno venčit psatak jsme vyjeli hodně rozježděnej bahnitej kopec po dešti až na třetí pokus ale skoro setrvačností, protože TC je potřeba
.
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové dnes mi zhruba po 1/2 roce sami od sebe zhasly ABS, TC. Nevím, jak se to stalo, ale zrovna příští týden jsem to chtěl nechat vymazat, tak jsem aspoň ušetřil 

- konecne sa vypalili tie otravne ziarovecky!!!!!..........................................................sranda...
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Allan
- Kontaktovat uživatele:
To mě nenapadlo

- Allan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to uspěchal ,už opět svítí