a my ti řekneme, jestli to je nevěra a nebo jsi udělal dobrý skutek, že jsi zachránil zase nějaký šrot před likvidací

Moderátor: Miky_CZ
Nevím, čím to je, ale dycky jsem trochu víc v klidu, když mám za sebou na vleku pojízdné autoMaxsel píše: 02 úno 2018 09:49 Tu fotku nikde neukazuj! Někdo by si mohl myslet, že Land Rover zachraňuje nepojízdnou Toyotu.
opravy BJ vs. Def stojí na prachy skoro stejně ,-to dobre moc vímHanys_a_Kaca píše: 02 úno 2018 12:48 Syslim pěkně, ale něco pujde zase z kola ven, todle je pěkně drahá mrcha, na to abych si ji jenom koupi a nechal, buď rychle zmizí něco jiného, nebo pujde holka zase ke dveřím směrem ven. Ale ten dojem, když člověk zavře dveře, nastartuje a rozjede se... Na rovinu říkám, že dneska kdybych měl volit před dlouhou cestou mezi timdle a defem, zelený ovál by to měl teda hodně těžký aby svou pozici obhájil.
Je to jen první dojem z toho prostoru uvnitř a relativně pohodlné jízdy s pocitem, že člověk opravdu nastoupil do automobilu, asi až bych zjistil, kolik stojí reálně větší opravy - tak by byl zelený ovál zase na čeleNa druhou stranu já zatím nikdy žádný auto neopravoval, všechny jsem naučil že opravy, které nestihl minulý majitel, musí počkat na toho příštího
![]()
Kupoval si od predajcu alebo od súkromníka ?Hanys_a_Kaca píše: 02 úno 2018 09:29 Většinou k tomu mám nějakou pohádku, jak jsem výhodně koupil, dobře dovezl a nakonec vám ještě někomu lacino nabídnul k odkupu, ale tentokrát to je uplně jinak:
Tahle holka, byla je a bude pekelně drahá. Původně vojanda z norské armády, ale cesty páně jsou...
no a co jako