Moderátor: Miky_CZ
Dano to je jen zatím. Místo něho příjde sololit,aby byla podlaha v bedně rovná.Je tam odskok - podlaha není rovná.Jinak je to podle mě lepší,než jsme posledně vezli složené sedačky zbytečně s sebou.DanoDEF píše:...a co ten karton ...
Pravdu díš.Já to absolvuju se zvýšenou opatrnostíMOPADŽI píše:RudaK, fakt pěkná D3Nebyl by ale do Maroka lepší Defík
¨když tam je jen písek a kameny
Myslím jen z hlediska možnosti poškození. D3 mě je tak trochu líto. Defa totiž poklepu po "akci" kladivem, natřu štětcem... Toť můj názor
RudaK píše:Pravdu díš.Já to absolvuju se zvýšenou opatrnostíMOPADŽI píše:RudaK, fakt pěkná D3Nebyl by ale do Maroka lepší Defík
¨když tam je jen písek a kameny
Myslím jen z hlediska možnosti poškození. D3 mě je tak trochu líto. Defa totiž poklepu po "akci" kladivem, natřu štětcem... Toť můj názor
. No a nebudu první ani poslední.Zatím se všichni vrátili,tak asi tak.
Island jsme taky absolvovali bez ztráty kytičky a šla fáma že to bude masakr.Hold musíš u tohoto používat hlavu víc než bys chtěl.D3 umí,ale případné poškození víc bolí( taky nejsem z kamene a s autem cítím ) Ale co naděláš " Pokrok a prd nezastavíš ".
Nemyslet hned na nejhorší.
Tak tak,pravdu díš bratře Žižko!!Kangaroo píše:Vono to nějak půjde, když to zvládne trabant tak LR s prstem v nose.http://webtv.idnes.cz/?relation=080222113552184![]()
low píše:jak to bude pridelany k autu????