Dají se použít hokejový puky. Jsou levný a účel splní.discork píše:chcel som ho dat,ale znamy ho nemal a kupovat sa mi ho veru nejak nechcelo,toz stoji viac ako kov zadarmo

Moderátor: Miky_CZ
tak to mas pravdu.jasne kontrolu robim vsetkeho co opravim ci upravimATOL píše:jeden puk = 2,5 cm
měl jsem to udělaný na Pajeru...
dvoupukovej Jágrlift...![]()
možná ty puky jsou lepší, než tvrdej materiál, protože pochytí část vibrací...a jednou za čas to projdi a poutahuj...
Kolik ty nová kola mají v průměruJarys píše:Tak už budu snad konečně o víkendu přezouvat. Jen nevím, zda se mi vejdou kola. OME lift už mám 2", nyní možná budu muset ještě pořešit bodylift tak dva tři cm. Co tedy doporučujete? Podložky nad pružiny nebo někam pod kastli? Jsou někde celé sady v nabídce? Dovoz? Česká výroba? Doporučte.. Nabídněte...
Dík
Jde o Discovery II bez měchů
Ty tvoje nové gumy mi podle výpočtu vychází na 801mm tedy 31,5",jsou sice širší než původní ale jen o 1cm, pokud už máš 2" lift tak by to mělo stačit.BL si nechej na později až budeš zvedat na 35"Jarys píše:kola 265/65/18 namísto klasických 255/55/18 tak uvidíme... ale stejně stále uvažuji o malém BL kvůli kamenitým cestám tady u nás
To máš pravdu teslo, ale BL může nepřímo zlepšit i světlost, protože tím že díky němu vytvoříš více místa v podbězích, můžeš dát vyšší kola a tak vlastně zlepšit světlost i úhly.Ale jinak nejsem jeho příznivcem , maximálně v kombinaci s liftovou sadou pružin!teslo píše:pri bodylifte zostava ram na rovnakom mieste, takze svetlost sa Ti nezmeni. Najazdove uhly iba v pripade, ze prerobis uchytenie naraznikov.
Pravdu vravis...suvislo...karel píše: To máš pravdu teslo, ale BL může nepřímo zlepšit i světlost, protože tím že díky němu vytvoříš více místa v podbězích, můžeš dát vyšší kola a tak vlastně zlepšit světlost i úhly.Ale jinak nejsem jeho příznivcem , maximálně v kombinaci s liftovou sadou pružin!
Doporučiji ti dát bodylift pokud chceš kola 33" a výš.Pokud chceš u toho tvého rozměru zůstat tak je zbytečný zvedat si těžiště.Jarys píše:
Ale zatím to nikdo moc nedoporučuje