Moderátor: Rover
Nechci Ti do toho kecat, ale zdálo se mi, a patrně i ostatním návštěvníkům fora, že máš problém, kterej bys rád vyřešil, tj znovuzprovoznění LD-LW. Myslím, že vzít do ruky metr a jít si to změřit k autu není takový problém. Káždý, kdo ti odepíše a uvede rozměr skla ho totiž musí jít nejdříve sám změřit. Nevěřím, že to někdo má v hlavě a v manuálu to není. Rád pomohu, když je to možné, ale tohle mě připadá už jako trochu moc velké zneužívání. Zamysli se nad tím, jinak se dočkáš toho, že na tvoje přízpěvky nebudou chodit žádné odpovědi. Zdraví KubešJohnSullivan píše:To mi je celkem jasné, ale neznám přesné rozměry...a měřit metrem se mi to nechce...Land Jirka píše:Čelní sklo na LW ti vyřeže z lepenýho skla každej lepší sklenář.
No jistě že pokud to jde jen změřením, tak si to udělám, ale doufal jsem že to někdo v manuálu má...kubes píše:Nechci Ti do toho kecat, ale zdálo se mi, a patrně i ostatním návštěvníkům fora, že máš problém, kterej bys rád vyřešil, tj znovuzprovoznění LD-LW. Myslím, že vzít do ruky metr a jít si to změřit k autu není takový problém. Káždý, kdo ti odepíše a uvede rozměr skla ho totiž musí jít nejdříve sám změřit. Nevěřím, že to někdo má v hlavě a v manuálu to není. Rád pomohu, když je to možné, ale tohle mě připadá už jako trochu moc velké zneužívání. Zamysli se nad tím, jinak se dočkáš toho, že na tvoje přízpěvky nebudou chodit žádné odpovědi. Zdraví KubešJohnSullivan píše: To mi je celkem jasné, ale neznám přesné rozměry...a měřit metrem se mi to nechce...