No, jel bych se do této země také podívat. Auta navagónovat a...
Moderátor: Miky_CZ
To chce kurzik astronavigace - da se poridit i velmi levne.RudaK píše:Pro mě je Navi ještě teť hokej.Tím nemyslím silniční navigaci,kde ti to řekne co a jak.
Najdi si kontakt na Juraja Ovcinikova- offroadclub Peterburg.default píše:To chce kurzik astronavigace - da se poridit i velmi levne.RudaK píše:Pro mě je Navi ještě teť hokej.Tím nemyslím silniční navigaci,kde ti to řekne co a jak.
Hele kdyz obcas jezdite na ty cesty - nedovezl by mi nekdo z Ruska takovou navigacni malickost?
kudrnac píše:K tomu co tu bylo řečeno je jediná otázka. Pánové kdo z vás může na tak dlouhou dobu opustit firmu a vrátit se zase do své firmy nebo zaměstnání. Pokud si pravdivě odpovíte tak je to tady akademická debata si myslím. Pokud né z více jak 50 procent jdu k vám na školení, jak si to ohlídat. Na tomto u nás ztroskotaly všechny debaty a plány.
To je ale z Itálie, ne? Nebo už úplně blbnu?Jarys píše:... za tři týdny si to jdeme zopakovat do Francie.. možná Mont Blanc z jihu... moc hezký nářez.
lezení můžeš provozovat v každým věku a stavu... spousta kamarádu je toho důkazemMiloš II píše:Jarys píše:Zabalím lezení a s tím spojené expedice a pojedu autem...
Já už mám svoje odlezený Mont Blanc, Matterhorn, Monte Pelmo,jeskyně pod Dachstainem atd.
S dechem už nestačím a do sifonu v jeskyňkách se už s břichem nevlezu. Pak tu už zbyla volba Disco.
No na krmení holubů v Benátkách mám ještě čas a do Rumuska a Ukrajiny můžu v podstatě kdykoliv. No a s cestovkou se mi teda jezdit nechce. Toď vše MilošII
Jarys píše:Miloš II píše: lezení můžeš provozovat v každým věku a stavu... spousta kamarádu je toho důkazem
.
low píše:ad mongolsko. kazdy mesic 15 a 30 vyjizdi vlak mongolsky vektor z brestu, kam se da nalozit kontejner s motorkama nebo autem. da se nalozit uz v berline. ta tak
Taky to asi dělám blbě....kudrnac píše:K tomu co tu bylo řečeno je jediná otázka. Pánové kdo z vás může na tak dlouhou dobu opustit firmu a vrátit se zase do své firmy nebo zaměstnání. Pokud si pravdivě odpovíte tak je to tady akademická debata si myslím. Pokud né z více jak 50 procent jdu k vám na školení, jak si to ohlídat. Na tomto u nás ztroskotaly všechny debaty a plány.