Doporučuji ještě dodělat vypínač tomu displeji. Né, že by to nějak extra žralo proud, ale během půl roku se vysvítí tak, že za dne bude absolutně nečitelný.
Jan
Umístění horkovzduchu D2?Defender?
Moderátor: Acon
- JulieZvire
- auto: 2x D2
Re: Umístění horkovzduchu D2?Defender?
2x D2: shnilá a překulená
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
Hunting and travelling
S pozdravem J&J
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ty průchodky jsou pro originál klimatizaci pro druhou řadu sedadel - výměník s ventilátorem byl umístěnej tady na boku.
Nejenom, že se vysvítí displej, ale pokud je v autě jenom trošku vlhko, tak hrozí, že ta elektronika shnije. Co jsem tu měl pár Webast a a teď i nějakého číňana, tak lakované to nebylo, a vlhko spolu se stejnosměrným napětím znamená elektrochemická koroze. Jednoduché řešení je v létě, když bufíka nepoužívám často, vyndat pojistku.
Nejenom, že se vysvítí displej, ale pokud je v autě jenom trošku vlhko, tak hrozí, že ta elektronika shnije. Co jsem tu měl pár Webast a a teď i nějakého číňana, tak lakované to nebylo, a vlhko spolu se stejnosměrným napětím znamená elektrochemická koroze. Jednoduché řešení je v létě, když bufíka nepoužívám často, vyndat pojistku.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ok.Displej mi došel prasklého, tak ho nechám zápletka schválně otestuju, za jak dlouho bude ko.