D-II problém při startu
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: D-II problém při startu
A nemůže to být jenom blbě fungujícím plovákem v nádrži? Že by ti palivoměr ukazoval víc, než v nádrži skutečně je.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- tel.: 722650743
- auto: Discovery 2
no to mě taky napadlo ale i když to blbě startovalo tak pak když se motor rozeběhnul tak šel normálně žádný kuckaní že má málo nafty.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
TD5ka má podávací čerpadlo v nádrži, a jakmile to alespoň něco natlačí do systému, tak už prostě běží. Když je dost nafty, a systém není zavzdušněný, tak to umí běžet i bez tohoto čerpadla. Často jsem po vyndání čerpadla našel zalepené hrubé sítko, které je jeho součástí, občas tam byly velké kusy listí nebo jinej velkej čurbes, což potom dělalo problémy, když bylo málo nafty a čerpadlo mělo sát vyloženě ze dna, skrz to přicpané sítko. Bez demontáže to není jak poznat. Stejně tak palivoměr se dá ověřit nejjednodušší způsobem tak, že se natankuje do plné a zkonfrontuje se výsledek na pumpě s tím, kolik litrů se do nádrže mělo vejít.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- tel.: 722650743
- auto: Discovery 2
aha tak to pak je možné tak můžu zkusit až se bude blížit prázdná nadrž nebo se rozsvítí hladové oko tak natankuji a uvidíme je možně že při montáži jsem do toho bouchnul nebo něco a muže blbě ukazovat. děkuji moc