Tady o svini nezavadíš :-)
Moderátor: Miky_CZ
musim rict ze mam na tuhle tojotku taky nostalgicky vzpominky, byl to prvni poradnej offroad se kterym jsem jel kdyz nepocitam ARO, GAZ a Fronteru.... 

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
low píše:oktavka jezdi jen za 4,5L!!!!!!!)))) tak kdy pojedem do toho terenu, aby jsi nam to radne ukazal
))
Vy mu nedáte pokoj ...

A složité období je už v čudu ( je už zimní čas, na letní si budete muset počkat

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Jo Stavros, kam vítr, tam plášť
Bo aby jsi za čas nedorazil v Patrólu
Ty nejsi ten správnej L.R. paciet
Ale jak píšeš, ať každý koupí co líbí se mu. Jinak Toi Toi, sorry Toy dělaj i v Kolíně a ty mají fakt zaujímavů spotřebu PHM. třeba by se ti zalíbila ještě více
Toť žertem, tak se

Toť žertem, tak se

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Rover to napsal správně sbírat serie není blbost, je to odkaz dalším generacím.
Já mám Discovery na každodenní jezdění bez úprav, SIII na srazy a pro radost, chtělo by to ještě LR S 88 na blbnutí a pro radost.
Manželku a děti mám pro starost
Ivo
Já mám Discovery na každodenní jezdění bez úprav, SIII na srazy a pro radost, chtělo by to ještě LR S 88 na blbnutí a pro radost.

Ivo
D II - elektrárna na měchách
LR S III, 109 STW ex hasič
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ivo píše:Rover to napsal správně sbírat serie není blbost, je to odkaz dalším generacím.
Manželku a děti mám pro starost![]()
Ivo

- RudaK
MOPADŽI píše:Ivo píše:Rover to napsal správně sbírat serie není blbost, je to odkaz dalším generacím.
Manželku a děti mám pro starost![]()
Ivo![]()
![]()
přesně vystiženo
Já jen detajlík.Manželku mám na utrácení lováčů.

RudaK píše:MOPADŽI píše:![]()
![]()
přesně vystiženo
Já tu vlastně lžu, Serie je manželky.
Takže mám DII na ježdění, manželka má Sérii a neví proč a já manželku se Sérií a děti pro starost.
To je fajn Rudo, že jí nemáš pro starost

D II - elektrárna na měchách
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Ivo[/quote]
přesně vystiženo
[/quote]
[/quote]
Takže mám DII na ježdění, manželka má Sérii a neví proč a já manželku se Sérií a děti pro starost.
[/quote]
Kuva hoši nemáte v tom nějakej hokej
Hlavně se nevozte po manželkách
a v noci maximálně lehkej off nebo uff
Miloš II

Ivo[/quote]

Kuva hoši nemáte v tom nějakej hokej

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
RudoRudaK píše:MOPADŽI píše:![]()
![]()
přesně vystiženo
Já jen detajlík.Manželku mám na utrácení lováčů.Který zbydou po LR veekendech.

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Stavrosi dobrej kup. Osmde je super auto a v Děčíně má tradici.
Nevím chlapi co vám vadí na tom, že si Stavros koupil Toy. Myslím, že zábava s ním bude dál stejná. Jste přesně jak ti namachrovanci s Patrolama Géčkama a ostatníma kárama když nesnesete jiný auto. Je to o lidech co ty auta mají. A ne o tom co máte za auto.
A třeba po zkušenostech s některýma lidma s Defender clubu pojedu klidně s patrolistama, tojotystama nebo ostatníma se kterýma bude zábava a ne že budu muset odjet, protože mám jinou značku auta.
Jste mě zase pěkně nasrali.
Stavrosi tobě tu Toy závidím, ale myslím, že mě stejně zadní světla jen tak neukážeš
koukat budeš na moje, teda jestli budeš stačit
Myslím, že z ostatních mluví taky jenom závist.
K
Nevím chlapi co vám vadí na tom, že si Stavros koupil Toy. Myslím, že zábava s ním bude dál stejná. Jste přesně jak ti namachrovanci s Patrolama Géčkama a ostatníma kárama když nesnesete jiný auto. Je to o lidech co ty auta mají. A ne o tom co máte za auto.
A třeba po zkušenostech s některýma lidma s Defender clubu pojedu klidně s patrolistama, tojotystama nebo ostatníma se kterýma bude zábava a ne že budu muset odjet, protože mám jinou značku auta.
Stavrosi tobě tu Toy závidím, ale myslím, že mě stejně zadní světla jen tak neukážeš

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Plně se ztotožňuji a podepisuji pod to, co napsal KarelS Přijde mi to jako když bílé slípky klovou do černé.Sláma Karel píše:Stavrosi dobrej kup. Osmde je super auto a v Děčíně má tradici.
Stavrosi tobě tu Toy závidím, ale myslím, že mě stejně zadní světla jen tak neukážeškoukat budeš na moje, teda jestli budeš stačit
![]()
K
Sláma Karel píše:Stavrosi dobrej kup. Osmde je super auto a v Děčíně má tradici.
Stavrosi tobě tu Toy závidím, ale myslím, že mě stejně zadní světla jen tak neukážeškoukat budeš na moje, teda jestli budeš stačit
![]()
K
Jako taky nechapu proc do nej sijete.....kdyby si trba koupil novou X5 tak bych to chapal vic ale zrovna tohle auto je taky docela srdcovka akorat jiny znacky. A navic si nechava disco tak vo co de a kdyz ne tak muze bejt priznivcem znacky pokud ho timto zpusobem neodezenete. Ja bych peknou toy 80 k RR bral taky kdyby tu vsechny nemely najeto kolem pul mice a nebyly predrazeny.
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
Vy za to žejo nemůžete, ale čte to spousta lidí a ti neví, jak to myslíte.low píše:mno tak abych to jeste uvedl na pravou miru, myslim, ze kazdej, kdo se stavrosem stravil nejakou chvilku osobne vi uplne presne proc do nej "sijeme" a jak to myslime!!!!!
a to, ze nekdo nezna pozadi za to halt uz nemuzeme zejo
takze tak, jen pro upresneni!!!!
- RudaK
Soudruhu majore,nám šlo o člověka.Kefalín neblbnite,lidí je jak sraček.

p.s. Stavros je můj kamarád už nadosmrti.Něco sme s polu zažili a to se nezapomíná.Taky to neseparuji na jednu značku i když se soukmenovcema trávím nejvíc času.

p.s. Stavros je můj kamarád už nadosmrti.Něco sme s polu zažili a to se nezapomíná.Taky to neseparuji na jednu značku i když se soukmenovcema trávím nejvíc času.

vy mi teda davate, priste kdyz neco koupim, tak se prihlasim pod jinym jmenem.
Kazdopadne diky za podporu, jak jsem napsal, hlavni duvod je nedokurveni moji DII v terenu, proste se chci projet a pokud jsem koupil 160 PS a tri spery za 150 tis., tak je to skoro vyhodnejsi nez dozbrojovat tu moji Disocveru.
Karle, jasny je, ze bych ti v terenu tezko stacil, ale to podle me asi tady kazdej.

Kazdopadne diky za podporu, jak jsem napsal, hlavni duvod je nedokurveni moji DII v terenu, proste se chci projet a pokud jsem koupil 160 PS a tri spery za 150 tis., tak je to skoro vyhodnejsi nez dozbrojovat tu moji Disocveru.
Karle, jasny je, ze bych ti v terenu tezko stacil, ale to podle me asi tady kazdej.

Low to vystihl...nejde tu o značku, ale o Stavrose, jedinej on asi ví, jak to doopravdy myslíme, bo jsme ve spojení nejen tímhle fórem. Jinak jak píše Karel, je to o lidech (taky dnes jedu hájit barvy na toyotí ostrov...a taky tam do mě šijou
)
AUTA MÁME PŘECI PRO RADOST, ZÁBAVU A NĚJAKÝ TEN UŽITEK

AUTA MÁME PŘECI PRO RADOST, ZÁBAVU A NĚJAKÝ TEN UŽITEK

Land Rover Defender 110 TD5