Moje taky...ale bohužel naší dceři se mimo offroad líbí i koupačka v móóři...low píše:Za nejhůře strávenou dovolenou považuji polehávání mezi hotelem a pláží, naštěstí moje žena je stejného názoru.))))))))))))))))))))))))

Moderátor: Miky_CZ
za nejhůře strávenou dovolenou považuji polehávání mezi hotelem a pláží, bohužel moje přítelkyně je ochotna ležet v hotelu (což se dá vydržetlow píše:Za nejhůře strávenou dovolenou považuji polehávání mezi hotelem a pláží, naštěstí moje žena je stejného názoru.))))))))))))))))))))))))
ze by nase jezdily spolu?yorkin píše:za nejhůře strávenou dovolenou považuji polehávání mezi hotelem a pláží, bohužel moje přítelkyně je ochotna ležet v hotelu (což se dá vydržetlow píše:Za nejhůře strávenou dovolenou považuji polehávání mezi hotelem a pláží, naštěstí moje žena je stejného názoru.))))))))))))))))))))))))
), na pláži (což je na houby, ježto jsou tam lidi) nebo nakupovat (což je úplně nejhorší
). co s tím
MOPADŽI píše:Sem už říkal, založme jim tady vlákno, třeba se dycky ty dámy domluví spolu a my budem mít čas na řádění![]()
![]()
Tedy OFF řádění
![]()
Tak to je taky možnýRudaK píše:MOPADŽI píše:Sem už říkal, založme jim tady vlákno, třeba se dycky ty dámy domluví spolu a my budem mít čas na řádění![]()
![]()
Tedy OFF řádění
![]()
Aby se nedomluvily na offu oni a ty nemusel do supermarketu na
nákupy.
RudaK píše:low píše:yorkin: utratit??? pripadne vymenit?
Nech brouka žít.Přej a bude ti přáno.
Naštěstí moje je ráda,že vypadnu a má pokoj.
( co oči nevidí srdce nebolí )
Miloš II píše:RudaK píše:
Nech brouka žít.Přej a bude ti přáno.
Naštěstí moje je ráda,že vypadnu a má pokoj.
( co oči nevidí srdce nebolí )
Tož pojeď
však víš kam
![]()
![]()
![]()
Miloš II
Souhlasím s názorem o idiotcameře, ale přiznejme si do kapsy u bundy zrcadlovku nenacpeš. Když jsem dva dny na koni, nebo celýden na plachetnici, nebo dva dny ve stěně, tak tahat s sebou zrcadlovku a několik objetivů je nepředstavitelný opruz, nehledě na to jak mohou dopadnout.default píše:Jsem si jen vzpoměl na pana VÁLKA co mě učil o focení:
1, Když tomu nejde vyměnit objektiv - není to fotoaparát je to idiotkamera
2, Lepší foťák se pozná tak, že je mu kinofilm malej
Mám Canon ElanII (kinofilm - to je jako analog) - něco od objektivů Canonu, rád používám i Carl Zeiss 50/f1.8 nebo 200/f2.8 (mám rád železo a pevná skla) a trošku větší Pentax
Radime dnes mi říkal prodavač že zatím je prodáno několik kusů a odezva žádná, tak nevím. Já jsem šel do Nikonu D80 a AF-S DX 18-70. Ctěl jsem původně AF-S DX 16-85 ale ten je 2x tak drahej. Snad časem pořeším.Radim píše:Jaký máte názor na tuto novinku
http://www.oehling.cz/inshop/digitalni- ... 200-cerny-[id-170859].html