Jan Ikl píše:Radku D3...!!! Díky za všechny..!!!
Jsi první,koho zvu do "své lokality"...
Vlastně promin,první je Ruda k...,to by mi moje drahá neodpustila..!!!
takže jsi druhý..

Moderátor: Miky_CZ
vizos píše:Ja bych zhodnotil výlet jako celkem úspěšný i když jsme nedosáhli ani jedné předem stanovené souřadnice. Hold lesáci už na nás byli připraveni když z výchozího budu vedlo 5 cestiček ale ani jedna nás nedovedla na konec. Pokaždé byla na konci překážka. od spadlého stromu přes naskládané klády až po cestičku která se stala tak Ouzká akorát pro pěší.
Zužitkovali jsme veškerou výbavu od kurty po Radkův naviják kterej sem potřebovalale v vzápětí sem mu to tahání oplatil na kurte. Teda až po tom co museli zas potáhnout mě
. Pak sme to vzali po polích kde jsme potkali veliké stádo srnek. Když už jsme se dostali na nejbližší bod prvního cíle .. tak na nás vykouklo stádo myslivců
. Naštěstí už měly po honě a byly spokojení dva divočáci byl pěkný úlovek. Potkat je někde z druhé strany na cestě asi by nebylo moc dobrý. A Radek jim prostě musel ukázat co D3 dovede na bahně
. Zatnul zuby nachystal kurtu .. sedl do auta místo stromečku kouzelné kolečko natočil na kaktus a byl venku. Jenom ti myslivci z toho mělo ohromnou srandu
. Abych nezapomněl jeden cíl jsme dosáhly a to Ranč Kostelany kde měli dokonce Zvěřinové hody tak jsme hned toho divočáka na šípkové omáčce ochutnali a byl opravdu famózní
.
Potom už se začalo stmívat zadal sem poslední cíl motokrosovou dráhu. Tam sme potkali několik tříkolkářů a zjistili že není problém si tam chvíli zařádit protože to tam nikdo nehlídá. Objeli jsme dvě kolečka, pak už padla tma a každý vyrazil svým směrem k domovu.
Sešli sme se 4 auta tři D3 a jedna krásná SIIa která taky odjela s jedním šrámem z boje. Doufám že se to všem líbilo a někdy třeba zas.
Petr