Moderátor: Safraporte
se otvírá jako klasické futra na baráku do boku, jináč by to a muselo mít asi hever místo pístnice. To kolo vzadu ale podle mě vypadá blbě, tedy na "městském SUV" (a krade se)alap píše:Free II má standartně rezervu nebo dojezdové kolo v kufru, nevím co by tam muselo být za pístnice aby se zvedalo zadní víko i s kolem nahoru
Teď jsem tvou poznámku asi nepochopil. Dveře se otvírají nahoru jako u Range Rovera sport. Ne jako u jedničky do boku. Teda podle toho co jsem v něm jel já. Ale spíš jsem tvou odpověď nepochopil. Asi víš jak otvíráš dveře u auta.Jura L píše:se otvírá jako klasické futra na baráku do boku, jináč by to a muselo mít asi hever místo pístnice. To kolo vzadu ale podle mě vypadá blbě, tedy na "městském SUV" (a krade se)alap píše:Free II má standartně rezervu nebo dojezdové kolo v kufru, nevím co by tam muselo být za pístnice aby se zvedalo zadní víko i s kolem nahoru
Hm, už jsem o tom uvažoval, je to jen na 4 šroubkách jenže mě od toho odradil náš účetní, velmi schopnej chlap znalej legislativy. Prý by byl dost velký problém při nějaké havárce, protože sundání mříže je "přestavba vozidla" a pojišťovna by se mohla vyvlíct. Za to to prostě nestojí. Zkusím počkat na dokončení odpisu a pak to možná přetypovat na osobák.Oldman píše:Tak mříž sundej, v čem je problém? Je napevno? Když tě zastaví policajti a budou dělat problémy, tak řekneš, že je v opravě