23.2 - 1.3 2009 zimni vylet okolo karpat UA + RO
Moderátor: Miky_CZ
- Shollochov
- tel.: 603754251
- auto: Series II A
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to není problém.... Ona na to sice nevypadá, ale zatím mě dovezla všude, kam jsem potřeboval. Každý se napřed směje, ale nakonec všichni obdivně pokyvují hlavou. Takže konečně přišel čas, aby se to změnilo 

LR SIIA 88"
DEFÍK 110 300Tdi
Triumph Spitfire 1500
BMW R 1150 GS
Honda VF 750 F
Škoda 1000 mb
DEFÍK 110 300Tdi
Triumph Spitfire 1500
BMW R 1150 GS
Honda VF 750 F
Škoda 1000 mb
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Takže jestli jsem tomu dobře rozuměl Míšo, přišel konečně čas na to, abychom se smáli až namísto obdivného pokyvování hlavou....?
Tak na to se můžeš spolehnout.
Jinak ohledně auta už mám na 90% jasno. Jedu starým otlučeným mazákem D1 na MT co mám v avataru. Webasto se nekoná...není nikdo, kdo by jej zprovoznil a poté případně přehodil z auta do auta. ARB ani řetězy potřebovat nebudu, protože je taky nemám. Jediný co tedy budu mít za zimní výbavu je teplý -28°C spacák Husky, slivovice a hadovka, případně jiná ošklivá čepice..... 

- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sirjoseph.cz/produkty/erratic-plus.htm
modelova rada 1000, vanocni to darek, doufam, ze neumru :_)))))) no pro slecinky to rozhodne nebude
)
modelova rada 1000, vanocni to darek, doufam, ze neumru :_)))))) no pro slecinky to rozhodne nebude

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Ten je hezkej
Budu řešit teď také nějaký, jako dáreček k narozkám pro dcérku.
Pro sebe, jsem si musel před nějakým časem nechat ušít na míru, páč do každého, do kterého jsem vlezl, jsem se vešel jen se zkříženýma rukama na mužné hrudi a když už mně někdo zapnul, nemohl jsem se ani pohnout, natož dejchat
Teplota - přežiji tedy max. - 16C zatím mně to ale stačilo vždy.

Pro sebe, jsem si musel před nějakým časem nechat ušít na míru, páč do každého, do kterého jsem vlezl, jsem se vešel jen se zkříženýma rukama na mužné hrudi a když už mně někdo zapnul, nemohl jsem se ani pohnout, natož dejchat

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
co ta sranda stojílow píše:http://www.sirjoseph.cz/produkty/erratic-plus.htm
modelova rada 1000, vanocni to darek, doufam, ze neumru :_)))))) no pro slecinky to rozhodne nebude)

SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Spacáky od Rakoncaje jsou jedny z nejlepších na českém trhu.
Ale pozor péřový spacák je samozřejmě cose týče teplotního konfortu to nejlepší, ale je potřeba si vždy uvědomit kde a jak ho použiješ. Hlavně pozor na vodu, peří schne i několik dní, zatím co spacáky s výplní dutými vlákny uschnou za pár hodin nebo i minut.
Ideální stav je: Pro letní měsíce duté vlákno, zimní měsíce peří, tak to řeším já. V létě se v péřáku spát nedá a v zimně se nedá spát v duťáku.
Hlavně zapomeňte na ty nesmysly co píšou ohledně teplotního rozsahu, to je velice individuelní a zavádějící.
http://www.hudy.cz/default.asp?nDepartm ... r%20Joseph
Ale pozor péřový spacák je samozřejmě cose týče teplotního konfortu to nejlepší, ale je potřeba si vždy uvědomit kde a jak ho použiješ. Hlavně pozor na vodu, peří schne i několik dní, zatím co spacáky s výplní dutými vlákny uschnou za pár hodin nebo i minut.
Ideální stav je: Pro letní měsíce duté vlákno, zimní měsíce peří, tak to řeším já. V létě se v péřáku spát nedá a v zimně se nedá spát v duťáku.
Hlavně zapomeňte na ty nesmysly co píšou ohledně teplotního rozsahu, to je velice individuelní a zavádějící.
http://www.hudy.cz/default.asp?nDepartm ... r%20Joseph
Naposledy upravil(a) zbynek dne 30 led 2009 07:47, celkem upraveno 1 x.
Všechno má svůj čas........
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Souhlas se Zbynkem,mam to otestovany na vlastnim ja.
Peri ve vlhku moc nefunguje a na to bezny pouzivani v teplotach do -20 je dute vlakno super.Ja mam ceskou znacku PRIMA.Muzu doporucit.
Pomer cena-vykon-kvalita je to proc ho mam.
Kdo ma spacak do auta a presto chce perak,doporucuji prosvistet army shopi a koupit armadni spacak US army.Je jich nekolik druhu ale v jednom z nich je i kajci peri.Cena byla za jetej 3 000kc.
Je tezkej ale topi jak blazen.
Honza
Peri ve vlhku moc nefunguje a na to bezny pouzivani v teplotach do -20 je dute vlakno super.Ja mam ceskou znacku PRIMA.Muzu doporucit.
Pomer cena-vykon-kvalita je to proc ho mam.
Kdo ma spacak do auta a presto chce perak,doporucuji prosvistet army shopi a koupit armadni spacak US army.Je jich nekolik druhu ale v jednom z nich je i kajci peri.Cena byla za jetej 3 000kc.
Je tezkej ale topi jak blazen.
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
zbynek: jedny z nejlepsich v cr? Rekl bych jedny z nejlepsich na svete
Ad peri: ja jsem ho dostal k vanocum, bo jsem po nem uz ukrutne dlouho pokukoval, jinak mam dve primy, jednu teplou tusim trek3D a jednu studenou tusim bivak. Ale tohle je proste nekde trosku jinde.
Na leto na vodu s perakem skutecne ne
))
Ad peri: ja jsem ho dostal k vanocum, bo jsem po nem uz ukrutne dlouho pokukoval, jinak mam dve primy, jednu teplou tusim trek3D a jednu studenou tusim bivak. Ale tohle je proste nekde trosku jinde.

Na leto na vodu s perakem skutecne ne

- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
No.... já bych se z Rakoncaje nepo..... Jsou i neméně kvalitní ba možná i lepší a za rozumnější peníze, ale to je téma mimo LR
Ale buďte v klidu, outdoorové prodejny v česku jsou jedny z nejvybavenějších v Evropě. Tím jsem chtěl říci že v Česku nakoupíte stejně kvalitně jako jinde ve světě.
Jinak nejlevnější a stejně kvalitní outddor pořídíte v Nepálu.
Ale buďte v klidu, outdoorové prodejny v česku jsou jedny z nejvybavenějších v Evropě. Tím jsem chtěl říci že v Česku nakoupíte stejně kvalitně jako jinde ve světě.
Jinak nejlevnější a stejně kvalitní outddor pořídíte v Nepálu.
Všechno má svůj čas........
- Shollochov
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče spacáku, potřebuju zmní spacák tak jednou do roka a to si ho půjčuju od švagra, který ho má nevím na co, protože ho používám jenom já
Nevím, jak se jmenuje, ale je péřový a mám v něm vyzkoušeno -14 v naprosté pohodě. Lůžková úprava ve Vitaře není zrovna extra pohodlná záležitost, takže to vidím tak, že na zem plachta, na ni stan, do něj samonafukovačka (taky od švagra), na ni spacák, do něj já, na mě termoprádlo, do mě kořalka a budu spinkat jak miminko (doufám, že ne jak to naše). A medvědi prý teď mají zimní spánek 
Webasto mi v servise doporučili vyhodit
Takže přinejhorším mám v záloze závislé topení o objemu 1.6 litru 

Webasto mi v servise doporučili vyhodit

LR SIIA 88"
DEFÍK 110 300Tdi
Triumph Spitfire 1500
BMW R 1150 GS
Honda VF 750 F
Škoda 1000 mb
DEFÍK 110 300Tdi
Triumph Spitfire 1500
BMW R 1150 GS
Honda VF 750 F
Škoda 1000 mb
- Shollochov
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...tak to cece netusim ale zeptej se jednoho typka co ted sedi v base, prej jich je jeste dost
Tech kocek jako
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jenda píše:...tak to cece netusim ale zeptej se jednoho typka co ted sedi v base, prej jich je jeste dostTech kocek jako
![]()
H.
Jendo to by byl drahéj spacák.Šak se zeptej toho týpka.......

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "