... nepovedal by som. skor ide o to v ktorom rezime co zobrazuje nanocompatrik píše:to znamena ze ma Milos slaby tlak, alebo sa meria v inych otackach?
... pre ilustraciu prikladam graf tlaku turba pri stupani do kopca ( sleduj Air inlet press. )
Moderátor: Acon
... nepovedal by som. skor ide o to v ktorom rezime co zobrazuje nanocompatrik píše:to znamena ze ma Milos slaby tlak, alebo sa meria v inych otackach?
... to by sa dalo prisudit nepresnosti meraku.Miloš II píše:Mám na palubce turb boost měřák a ani v kopci a tahu mi to nepřesáhne 1bar
... prave preto ma Diskoska v ovladani obtokovej klapky solenoid, ktory riadi ECUMiloš II píše: nástup tlaku na turbuje celkem strmej.
... myslis ak ho mas v rezime "instrument" ?Miloš II píše: Při měření Nanocomem mi jak už jsem psal tlak při zátěži lehce přesáhne 1 bar.
... a hovoris o teplote, ktoru ukazuje nanocom v rezime instrument alebo o teplote, ktoru ukazuje budik ?Miloš II píše: Teplotu v chladiči mám stálou nejen našich teplotních podmínkách i v Africe
DanoDEF píše:... a hovoris o teplote, ktoru ukazuje nanocom v rezime instrument alebo o teplote, ktoru ukazuje budik ?Miloš II píše: Teplotu v chladiči mám stálou nejen našich teplotních podmínkách i v Africe
... budik je prd mas ho tam zbytocneMiloš II píše: BudíkMiloša II
DanoDEF píše:... budik je prd mas ho tam zbytocneMiloš II píše: BudíkMiloša II
... pripoj nanocom a potom napis... dnes som mal 114 stupnou ( nalozeny na T3ojkach do kopca ) budik sa ani nepohol
... pri beznej cestovnej rychlosti to kolise okolo 90tky ale ked mu prilozis ci uz na dialnici alebo dokopca tak to bezne ide cez 100Miloš II píše:Tak jo))) připojím a dám vědít
MilošII
Sakra sem ho slíbil půjčit na víkend MadTomovi Tak dám vědět během týdneDanoDEF píše:... pri beznej cestovnej rychlosti to kolise okolo 90tky ale ked mu prilozis ci uz na dialnici alebo dokopca tak to bezne ide cez 100Miloš II píše:Tak jo))) připojím a dám vědít
MilošII
... pohoda.Miloš II píše: Sakra sem ho slíbil půjčit na víkend MadTomovi Tak dám vědět během týdneMilošII
MadTom píše:Ono to s tím víkendem nebude tak horké - pokud vůbec něco bude, tak bych se na chvilku zastavil, připojil a zjistil a potom jel dál. Takže si klidně naplánuj testování.
DanoDEF píše:... pri beznej cestovnej rychlosti to kolise okolo 90tky ale ked mu prilozis ci uz na dialnici alebo dokopca tak to bezne ide cez 100Miloš II píše:Tak jo))) připojím a dám vědít
MilošII
... aspon vidis, ze ta teplota kolise aj ked budik v pristrojovke sa nepohneMiloš II píše: Celkem se jel svižně 110-120km v dlouhých kopcích pří venkovní teplotě 17.C mi to nikdy nepřesáhlo 102.C a na měřáku výfukových plynů 750.C. Na rovné cestě to spadlo až na 85.C. MilošII
... nesranduj mne Defik na 33ojkach ide 130patrik píše:Milos aku mas maximalku ? mne to stale ide len neakych cca 130 km/h. v utorok idem Ivanovy na test motora ci je vsetko v poriadku a potom uvidim ci to dam chipnut .
- vahu vzduchupatrik píše:nesrandujem - uvidime v utorok ci tam nieco najdeme