Příspěvek
od Acon » 26 říj 2009 10:00
yorkin píše:... Na druhé straně by to ale mělo být určitě dobrovolné, představa, že někdo uvažuje o koupi LR a povinně dopředu zaplatí poplatek za přístup na forum, kde bychom mu mohli poradit, je dost nesmyslná.
myslím, že sa tu podobne ani neuvažovalo. Ani som sa nestretol s fórom, kde by sa niečo platilo. Nerozumiem sa tomu, ani neviem ako sa to financuje, no ako pravidelný člen som v tomto celkom ústretový. Pred časom som fungoval vo fóre s tiež veľmi priateľskou atmosférou (Lanciaklub) a tam bol poplatok 200 českých peňeži za členstvo v klube, nie na fóre. No už fórum ako také je v našom prípade taký klub.
prispevek na LR forum ANO, jiz jsme tu o tom nekolikrat psali, ale nikdy se to nedotahlo.
Jasné, beriem to tak, že pripomíname svoju vôlu prispieť. Admin najlepšie vie, či je to potrebné, alebo nie.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.