Zdravím všechny Lanďáky. Mám něco přes rok nový FREELANDER II TD4. Najeto 40 000km. Startování velmi slušné. Jenom, když je velká zima, tak je lepší nastartovat o něco dříve, než chce člověk opustit dům. Auto nastartuje, ale pak se to v něm hádá, pokud se hned jede. Není na něm žádná závada, jenom mi to také připadá surové hned vyrazit.moon13 píše:Tak já jsem nechal elektrónku 2x přes noc v mrazech a bylo to poznat.Hunter píše:Tak se pochlubte, jak vam TD4ky ted startuji? Ja od patku stal venku, nejezdim, marodim, a dnes jsem chtel dat auto radeji do garaze, a chytlo to sice, ale az asi na 3 nebo 4 otoceni (to se mi zatim nestalo ani minule roky). Pak jsem to projel a jelo to, takze to nevypada na naftu, to bych asi moc daleko nedojel. A to tu bylo asi jenom -13.
První noc to bylo těch -16°C, tak jsem zmáčknul čudlik a nic... asi po 15 sekundách to naskočilo.
A pak chudák brblal, prostě jak malej brácha od Zetoru![]()
Ale jinak ok.
Startování TD4 v mrazech
Moderátor: Safraporte
- Milan Svátek
- tel.: 603877880
- auto: Freelander II 092008
- Kontaktovat uživatele:
Re: Startování TD4 v mrazech
Taky Tě zdravím a jsem rád, že je tady další F2, už jsem tady z toho začal blbnout... prostě silná konkurence a takový ty pocity méněcennostiMilan Svátek píše:Zdravím všechny Lanďáky. Mám něco přes rok nový FREELANDER II TD4. Najeto 40 000km. Startování velmi slušné. Jenom, když je velká zima, tak je lepší nastartovat o něco dříve, než chce člověk opustit dům. Auto nastartuje, ale pak se to v něm hádá, pokud se hned jede. Není na něm žádná závada, jenom mi to také připadá surové hned vyrazit.

Já jen budu citovat poslední pravdu, co jsem slyšel - že v zimě se má auto nastartovat a jet. A já to tak praktikuju.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Milan Svátek
- tel.: 603877880
- auto: Freelander II 092008
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, F2 je super, jenom je na něm dostslabá spojka a hodně smrdí. Vývod toho smradu je snad napojen přímo na sání vzduchu do kabiny a není možné ho vyvětrat. Popisoval jsem v jiném tématu moji zkušenost s vytahováním zapadených aut minulý pátek při tom lehkém sněženímoon13 píše:Taky Tě zdravím a jsem rád, že je tady další F2, už jsem tady z toho začal blbnout... prostě silná konkurence a takový ty pocity méněcennostiMilan Svátek píše:Zdravím všechny Lanďáky. Mám něco přes rok nový FREELANDER II TD4. Najeto 40 000km. Startování velmi slušné. Jenom, když je velká zima, tak je lepší nastartovat o něco dříve, než chce člověk opustit dům. Auto nastartuje, ale pak se to v něm hádá, pokud se hned jede. Není na něm žádná závada, jenom mi to také připadá surové hned vyrazit.Ale někteří mě tady podrželi
No nic.
Já jen budu citovat poslední pravdu, co jsem slyšel - že v zimě se má auto nastartovat a jet. A já to tak praktikuju.